ΝΑΙ ρε Εξάστερε...

ΝΑΙ ρε Εξάστερε...

Ο Παναθηναϊκός νίκησε άγχος και Καρσίγιακα με και έφυγε με 66-69 ένα μεγάλο διπλό που τον στέλνει στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

[ads]

Ο Παναθηναϊκός έκανε τα εύκολα… (πολύ) δύσκολα κόντρα στην Καρσίγιακα, όμως κατάφερε να περάσει από την Σμύρνη, επικρατώντας με 66-69, κάνοντας μεγάλο βήμα πρόκριση στο Top 16.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Καρσίγιακα με 69-66 στην “Karsiyaka Arena”, πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στην Euroleague έπειτα από 6 σερί ήττες και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή του στο TOP-16 της διοργάνωσης.

Η Καρσίγιακα ισοφάρισε για πρώτη φορά (64-64, 38’08”) με το καλάθι του Κόλτον Άιβερσον και το “μεγάλο” τρίποντο του Κάρτερ, βάζοντας… φωτιά στο παιχνίδι ! Ακολούθησαν εκατέρωθεν άστοχα σουτ πριν ο Καλάθης ευστοχήσει για τρεις στα 44″ για το τέλος κάνοντας το 64-67 ενώ ο Γκιστ έκοψε εντυπωσιακά τον Μπαϊγκούλ στην αμέσως επόμενη φάση!

Έτσι, λοιπόν, το “τριφύλλι” που έκανε εκρηκτικό ξεκίνημα όμως έχασε τον επιθετικό ρυθμό του στη συνέχεια, ανέβηκε στο 3-4 στον Γ’ όμιλο ενώ υπερτερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τους Τούρκους (2-5), έχοντας δυο νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Πλέον οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν διαδοχικά τις Μπαρτσελόνα (4/12, εντός), Ζιελόνα Γκόρα (11/12, εντός) και τη Ζάλγκιρις Κάουνας (17/12, εκτός) στην αυλαία της regular season.

Τα στατιστικά των παικτών του Παναθηναϊκού:

βνβνβν

Περισσότερα σε λίγο…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News