ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ!

ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ!

Αν και τα πράγματα έδειχναν να στραβώνουν ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να νικήσει την Νταρουσάφακα με 84-86 στην Τουρκία, αποτέλεσμα που τον φέρνει πολύ κοντά στην πρόκριση! Από άλλο πλανήτη ο Γουίλιαμς, θηρίο ο Ραντούλιτσα, εκτελεστές οι Μήτσος και Φελντέιν! Εμετική και πάλι η διαιτησία…

Ο Παναθηναϊκός είδε πολλές φορές το παιχνίδι κόντρα στην Νταρουσάφακα να… στραβώνει, όμως ο Έλιοτ Ουίλιαμς «μίλησε» την πιο κατάλληλη στιγμή και με δικές του προσπάθειες χάρισε τη νίκη στο «τριφύλλι» (84-86), το οποίο συνεχίζει την προσπάθειά του για πλεονέκτημα έδρας.

[ads2]

Οι πράσινοι –που τα βρήκαν σκούρα- προηγούνταν με τέσσερις λίγο πριν το τέλος (81-77), αλλά έδειξαν… μυθικές τάσεις αυτοκτονίας που παραλίγο να τους κοστίσουν, όταν ο (μετέπειτα μοιραίος των Τούρκων) Γουιλμπέκιν έγραψε το 84-81. Εκεί όμως εμφανίστηκε ο… clutch Γουίλιαμς με μεγάλο τρίποντο ισοφάρισης και δύο βολές στην… εκπνοή, για να χαρίσει τη νίκη.

Φοβερό ματς από τον Ραντούλιτσα που… απάντησε στις δυσκολίες του πρώτου δεκαλέπτου και σταμάτησε στους 21 πόντους (9/12 σουτ), 19 είχε ο Γουίλιαμς, σταθερή αξία ο Διαμαντίδης με 8 πόντους και 5 ασίστ, έδωσε πολύτιμες ανάσες ο Φελντέιν (12π.), έδωσε μάχες ο Χάντερ, μακριά απ’ τον καλό του εαυτό ο Καλάθης.

Οι πόντοι των παικτών του Παναθηναϊκού
παοποντοι

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News