Νίκησε αλλά δεν έπεισε η Μπαρτσελόνα

Νίκησε αλλά δεν έπεισε η Μπαρτσελόνα

[ads]
[ads]

Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε «σκούρα» από την Ζιελόνα Γκόρα αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 78-72 και να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στον Γ’Ομιλο της Ευρωλίγκα, μετά από δύο αγωνιστικές.

[ads2]

Η Ζιελόνα Γκόρα αιφνιδίασε την Μπαρτσελόνα και μετά το αρχικό 2-0, με ένα σερί 12 πόντων, προηγήθηκε με 2-12 στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης. Η ισπανική ομάδα όμως, αντέδρασε άμεσα και στο τέλος του δεκαλέπτου είχε μειώσει σε 19-20. Στην δεύτερη περίοδο το σκηνικό άλλαξε, η Μπαρτσελόνα ανέβασε «στροφές» και στο ημίχρονο είχε προηγηθεί με 43-37.

Οι φιλοξενούμενοι δεν επέτρεπαν στην ισπανική ομάδα να ξεφύγει στο σκορ και παρέμεναν σε απόσταση «αναπνοής» Στο 26’ η Ζιελόνα βρισκόταν πίσω με 53-51 αλλά με ένα τρίποντο του Ναβάρο, στο 30’ η Μπαρτσελόνα προηγούνταν με 64-57. Στην τελευταία περίοδο το ματς πήρε χαρακτήρα «ντέρμπι» με τους Πολωνούς να ισοφαρίζουν σε 66-66 στο 34’. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί καθώς ο Κόσζαρεκ με τρίποντο έκανε το 68-71 στο 37ο λεπτό. Η Μπαρτσελόνα όμως κατάφερε να πάρει έστω και δύσκολα τη νίκη με 78-72, χωρίς να πείσει με την εμφάνισή της.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News