Αστέρας Τρίπολης - Άρης Live Streaming | Κύπελλο Ελλάδος 2020/21

Αστέρας Τρίπολης - Άρης Live Streaming

Αστέρας Τρίπολης – Άρης Live Streaming

Αστέρας Τρίπολης – Άρης Live Streaming:

Αυτή τη φορά ποιος θα επικρατήσει;

Για άλλη μια φορά τίθενται αντιμέτωποι Αστέρας Τρίπολης και Άρης, αυτή τη φορά για τον επαναληπτικό αγώνα του της φάσης των «16» του κυπέλλου Ελλάδας (4/2-17.15).

Αστέρας Τρίπολης – Άρης Live Streaming

Με τον Άρη να έχει το προβάδισμα του πρώτου αγώνα στο «Κλ. Βικελίδης» με το υπέρ του 2-0. Αλλά τον Αστέρα νωπές τις μνήμες από την ανατροπή επι των κίτρινων για το πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο. Οι δύο ομάδες θα μπουν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους.

Οι Αρκάδες πετάνε από νίκη σε νίκη τις τελευταίες εβδομάδες. Μου μετρούν πλέον 5Χ5 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας! Βέβαια, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς είχε ως κακή παρένθεση την ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη για το Κύπελλο. Και αυτό το 2-0 είναι που θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν. Όπλο των Αρκάδων είναι η καλή ψυχολογία, η έδρα και η έλλειψη άγχους σε περίπτωση αποτυχίας. Η νίκη του Αστέρα προσφέρεται στο 2.90.Παναθηναϊκός Ειδήσεις

Αστέρας Τρίπολης – Άρης Live Streaming

Οι θεσσαλονικείς από τη δική τους πλευρά τους μετά την ήττα στην Τρίπολη μετρούν 3 νίκες και 2 ήττες τις τελευταίες εβδομάδες, έχοντας κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο παιχνίδι το 2-0 του πρώτου ματς είναι ξεκάθαρο προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά και ο Άρης που δεν θέλει να μπλέξει θα μπει με ξεκάθαρο προσανατολισμό τη νίκη. Το «διπλό» των κίτρινων δίνει στοιχηματικά 2.55.

Στα πέντε τελευταία παιχνίδια Αστέρας-Άρης στην Τρίπολη, δύο νίκες έχουν οι γηπεδούχοι, δύο ματς έχουν έρθει ισόπαλα και ένα έχουν κερδίσει οι Θεσσαλονικείς. Στη περίπτωση που σημειωθούν 3 ή περισσότερα τέρματα(over 2.5) στον αγώνα, τότε δίνει στοιχηματικά 2.30.Live Streaming

Αστέρας Τρίπολης – Άρης Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Αστέρας Τρίπολης – Άρης

Αστέρας Τρίπολης – Άρης Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News