ΑΕΚ - Ολυμπιακός Live Streaming: Τελικός Κυπέλλου ζωντανά | Κανάλι

ΑΕΚ - Ολυμπιακός Live Streaming

ΑΕΚ – Ολυμπιακός Live Streaming

ΑΕΚ – Ολυμπιακός Live Streaming: ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα μονομαχήσουν για ακόμη μια φορά στην ιστορία τους σε τελική φάση Κυπέλλου Ελλάδος με στόχο φυσικά το πολυπόθητο τρόπαιο.

Μετά από χίλια… δύο κύματα ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος 2019-2020 θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Με τις δύο ομάδες να χρησιμοποιούν τα… παλιά ρόστερ!

Έπειτα από καυστικές ανακοινώσεις… επί ανακοινώσεων και την παρουσία του Covid 19 σε παίκτη των ερυθρολεύκων, ο μεγάλος αγώνας θα γίνει τέσσερις μήνες αργότερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία.

Μαρτίνς και Φερέιρα θα προσπαθήσουν να καθοδηγήσουν τις ομάδες τους σε έναν τελικό υπό πρωτόγνωρες συνθήκες. Θα έχουν περιορισμένες επιλογές στη διάθεσή τους. Ζωντανές Μεταδόσεις

ΟΑΚΑ και Ριζούπολη δεν ικανοποίησαν για διάφορους λόγους τις ανάγκες για τη διεξαγωγή ενός τελικού. Οπότε, εν τέλει αποφασίστηκε πως στον Βόλο θα γίνει ομαλώς το πολύ σημαντικό ματς. Ήγγικεν η ώρα και οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο χορτάρι, λοιπόν!

ΑΕΚ – Ολυμπιακός Live Streaming: Τελικός Κυπέλλου ζωντανά | Κανάλι

ΕΠΟ: “Με τα περσινά ρόστερ ο τελικός Κυπέλλου”

Δύο μέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση. Σε αυτή ξεκαθάρισε ότι ο αγώνας θα γίνει με τα περσινά ρόστερ των ομάδων.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση την Πέμπτη (10/9). Μέσω αυτής ενημέρωσε πως ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό το Σάββατο (12/9, 21.00) θα γίνει με τα περσινά ρόστερ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων σχετικά με τα ρόστερ των φιναλίστ στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας της σεζόν 2019-2020.

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αφού έλαβε γνώση των παρακάτω εγγράφων:

1. της ΕΠΟ στη FIFA από την 2α/09/2020, μετά τη σχετική απόφαση της Ε.Ε./ΕΠΟ της 31ης Αυγούστου 2020 περί αποστολής σχετικού ερωτήματος, αλλά και της απάντησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (επί του ανωτέρω αναφερθέντος θέματος) της 4ης/9/2020.

2. της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 04/09/2020 προς τη FIFA για το ίδιο θέμα και την απάντηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στις 07/09/2020, η οποία είναι ταυτόσημη με αυτή προς την ΕΠΟ, και

3. την από 10/09/2020 εισήγηση της Ν. Υ. της ΕΠΟ,

εγκρίνει όπως οι φιναλίστ του τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος 2019-2020:

– χρησιμοποιήσουν όσους ποδοσφαιριστές είχαν δικαίωμα συμμετοχής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των δύο ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και μόνον,

– ενημερωθούν εγγράφως από το Τμήμα Μητρώου Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ με την ηλεκτρονική αποστολή των σχετικών λιστών με τα ονόματα των δικαιουμένων συμμετοχής Ποδοσφαιριστών”.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming!

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/12_9_2020_21_00_aek_olympiacos/47-1-0-18814

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News