Ολυμπιακός - ΟΦΗ Live Streaming 19/10/2019

Ολυμπιακος ΟΦΗ Live Streaming : Ζωντανή μετάδοση | Πλέι οφ 1-7-2020

Ολυμπιακός – ΟΦΗ Live Streaming: Ο ΟΦΗ είναι το πρώτο δύσκολο παιχνίδι του Ολυμπιακού αυτή την εβδομάδα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του μετά τον τραυματισμό του Ματιέα Βαλμπουενά.

Ολυμπιακός – ΟΦΗ Live Streaming: Με μία ατυχία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αποψινό αγώνα με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2).

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση με τράβηγμα και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Ωστόσο, το παιχνίδι με τους Κρητικούς σε κάθε περίπτωση κρύβει παγίδες και ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, ώστε να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτής της δύσκολης εβδομάδας.

Άλλωστε, την Τρίτη ακολουθεί το παιχνίδι με την Μπάγερν στο Champions League και την επόμενη Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στο Καραϊσκάκη την ΑΕΚ.

Όσον αφορά το σχήμα, ο Σα θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Σεμέδο και Κούτρρη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκιγέρμε και ο Μπουχαλάκης, με τον Σουντανί και τον Ποντένσε στα πλάγια.

Τον Βαλμπουενά θα κληθεί να αντικαταστήσει ο Λοβέρα, ο οποίος έχει δείξει θετικά δείγματα ως τώρα στον Μαρτίνς. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να είναι ο Ελ Αραμπί.

Έρχεται ο μάνατζερ του Γκιγέρμε

Στην Αθήνα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να βρεθεί ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, αλλά όπως συμβαίνει και στην περίπτωση του Ντανιέλ Ποντένσε, οι Πειραιώτες θέλουν να προχωρήσουν στην πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους με τον παίκτη.

Η Sportime γράφει σήμερα πως ο μάνατζερ του Γκιγέρμε αναμένεται εντός της εβδομάδας στην Αθήνα, λόγω και του αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την Μπάγερν Μονάχου στο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Κάπως έτσι, δεν αποκλείεται να γίνει κάποια διερευνητική επαφή από πλευράς Ολυμπιακού σε εκείνη του ποδοσφαιριστή.

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το olympiakos ofi live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News