ΠΑΟΚ - Πανιώνιος Live Streaming

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος Live Streaming

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος Live Streaming: Μετά το σοκ του ευρωπαϊκού αποκλεισμού, ο ΠΑΟΚ καλείται να διατηρήσει τα κεκτημένα στην Ελλάδα, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Τούμπα.

Μονόδρομο αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Τούμπα για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:00, PAOK TV).

Μετά το… στραπάτσο του πρόωρου αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι Θεσσαλονικείς καλούνται να συνέλθουν και να ξεκινήσουν μία νέα προσπάθεια με στόχο την διατήρηση των κεκτημένων της περσινής σεζόν.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστος ο αριθμός των οπαδών που θα βρεθούν στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος καλείται πέρα από το ψυχολογικό ζήτημα να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα τραυματισμών παικτών όπως ο Ελ Καντουρί και ο Αουγκούστο.

[the_ad id=”309153″]

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος Live Streaming

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Γιαννούλη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Μίσιτς και Εσίτ, με τους Μπίσεσβαρ και Λημνιό στα πλάγια. Ο Πέλκας θα αγωνιστεί πίσω από τον Άκπομ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Ζαμπά, Στοχ, Λάμπρου, Σφιντέρσκι και Γαϊτανίδης.

[the_ad id=”309113″]

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος Live Streaming

Στη Ρωσία επέστρεψε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος δεν θέλει να πάρει εν θερμώ αποφάσεις για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ.

Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» επέστρεψε στη Ρωσία, θέλοντας να ηρεμήσει και να αποφασίσει με ηρεμία για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Από τον ΠΑΟΚ εκείνο που προκύπτει είναι το εξής: «Στις συζητήσεις που έγιναν μετά το ματς με την Σλόβαν, ο κ. Μπράνκο έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του κ. Σαββίδη, ως μία κίνηση ανάληψης ευθύνης σε μία δύσκολη στιγμή. Ενημέρωση, μάλιστα, σχετικά παίκτες και προπονητή, προκειμένου να πάρει από πάνω του κομμάτι της πίεσης. Είναι σαφές πως καμία απόφαση δεν θα παρθεί εν θερμώ, παρά το ψυχολογικό και ρεαλιστικό κόστος του αποκλεισμού».

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος Live Streaming

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

http://assia.tv/live2/livestream/?lang=

http://www.sports-stream.net/ch/ch6.html

http://trgoalstv1.me/stream30.html

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-20.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News