Μόλντε – Άρης Live Streaming

Μόλντε – Άρης Live Streaming

Μόλντε – Άρης Live Streaming

  • 8/8/2019 – 20:00
  • Aker Stadion
  • Cosmote TV

Μόλντε – Άρης Live Streaming: Οι προσπάθειες των «κιτρίνων» θα δυσκολευτούν από τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος αποτελείται κατά 70% από συνθετικό χλοοτάπητα, και οι περισσότεροι παίκτες του δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες συνθήκες.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Άρης θα παραταχθεί με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σούντγκρεν, Ροζ, Βέλεθ και Κόρχουτ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ματίγια και ο Μπάσα, με τον Φετφατζίδη στο δεξί και τον Λάρσον στο αριστερό άκρο. Ως επιτελικός χαφ θα είναι ο Ντιγκινί, με τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι θα ξεκινήσουν οι: Κράνινξ, Χάραλντσαϊντ, Μπιόρνμπακ, Γκάμπριελσεν, Χάουγκεν, Χουσαΐν, Άουρανες, Όμο, Χέσταντ, Έικρεμ και Τζέιμς.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μαουρίτσιο Μαριάνι από την Ιταλία, με τους συμπατριώτες του Ματέο Πασέρι και Βαλεντίνο Φιορίτο ως βοηθούς και τον επίσης Ιταλός Τζιανπάολο Καλβαρέζε ως τέταρτο.

[the_ad id=”309153″]

Μόλντε – Άρης Live Streaming

Δηλωσεις Ντιγκινι:

Για την έναρξη της φετινής σεζόν με δικό του γκολ στα φιλικά της Ολλανδίας: «Είναι λεπτομέρεια ότι το έκανα και πέρυσι και φέτος. Μακάρι να κερδίσουμε και ας μην σκοράρω. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία, είμαστε έτοιμοι και αυτό θέλουμε να το βγάλουμε μέσα στο ματς».

Για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν το αυριανό ματς και τι διαφορές έχει από αυτά με την ΑΕΛ: «Παίζει εντελώς διαφορετικά. Εχουν διαφορετική τακτική, όπως θα είναι διαφορετική και η δική μας. Θα συγκρίνω το αυριανό ματς με εκείνο που δώσαμε στην Κύπρο. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε περισσότερη ένταση στο ματς και τακτικά θα αλλάξουμε κάποια πράγματα».

Για τον πλαστικό χλοοτάπητα και πως θα επηρεάσει το ματς: «Σίγουρα πρέπει να προσαρμοστούμε. Χθες προπονηθήκαμε σε συνθετικό χλοοτάπητα, όπως θα κάνουμε και απόψε. Είμαστε μία ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο και ίσως ο αγωνιστικός χώρος να μας βοηθήσει».

Για το που προτιμάει να παίζει: «Βασικά προτιμώ να είμαι περισσότερο στον άξονα, αλλά εντάξει. Δεν έχει τόση σημασία».

[the_ad id=”309112″]

Μόλντε – Άρης Live Streaming

Ο Αρης πριν από μόλις 14 μήνες είχε μόλις επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία μετά από μια μαρτυρική εξαετία και από χθες το βράδυ βρίσκεται στον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, με ανοικτή την προοπτική να φτάσει μέχρι και τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Δεν το λες και μικρό πράγμα για μια ομάδα που ακόμη μπουσουλάει προς την κανονικότητα και όσοι βρίσκονται κοντά της γνωρίζουν ότι η καθημερινότητά της αποτελεί μια δύσκολη εξίσωση.

Δεν γίνεται τίποτα εύκολα, δεν είναι τίποτα δεδομένο, ειδικά όταν μιλάμε για ευρωπαικές διοργανώσεις αφού ούτε πλάτες υπάρχουν, ούτε το παχυλό πορτοφόλι και το απεριόριστο μπάτζετ. Αυτό που βλέπουμε είναι αποτέλεσμα εκατοντάδων εργατοωρών από λίγους αλλά παθιασμένους ανθρώπους.

Τον ιδιοκτήτη Θόδωρο Καρυπίδη που μετά από πέντε χρόνια στο τιμόνι, δρέπει τους πρώτους καρπούς, τον τεχνικό διευθυντή Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο που έχει την ευθύνη των επιλογών στους παίκτες και φυσικά τον Σάββα Παντελίδη και τους συνεργάτες του στο stuff για την ομάδα που παρουσιάζει. Για όλους αυτούς η πρόκριση είναι το καύσιμο στο ρεζερβουάρ για να συνεχίσουν την προσπάθεια για αυτό που έχουν στο μυαλό τους. Και πιστέψτε με υπάρχει αρκετός δρόμος να διανυθεί ακόμη…

[the_ad id=”309113″]

Μόλντε – Άρης Live Streaming

Ο Αρης προκρίθηκε δίκαια αν και στην Κύπρο τα χρειάστηκε σε κάποιες στιγμές. Μην ξεχνάμε ότι έδωσε μόλις το δεύτερο επίσημο παιχνίδι του και αυτή την περίοδο παρουσιάζει τις παιδικές ασθένειες κάθε ομάδας που ενώ ακόμη δεν είναι έτοιμη, καλείται να κάνει προκρίσεις που θα βοηθήσουν στην ηρεμία και την απρόσκοπτη υλοποίηση του πλάνου.

Εχω ξαναπεί ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Αρη αυτή τη στιγμή είναι ότι οι τρεις από τις μεταγραφές που έκανε θα φτάσουν στο… πικ τους σε ένα μήνα. Ο Ιντέγιε κάθε παιχνίδι που περνάει γίνεται και καλύτερος αλλά του λείπει ακόμη το γκολ. Τουλάχιστον έχει την διάθεση και χθες στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ κατέθεσε στο χορτάρι και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών του.

Ο Φετφατζίδης υπολείπεται σε δυνάμεις και τρεξίματα, κάτι που φάνηκε και χθες στις βοήθειες που δεν μπορούσε να δώσει στον άμοιρο τον Σούντγκρεν ενώ ο Ντουάρτε, μια ακόμη δαπανηρή προσθήκη, δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο στα δυο παιχνίδια με την ΑΕΛ και δεν υπάρχει και η δυνατότητα με ευρωπαικούς αγώνες κάθε εβδομάδα, να τεστάρει την προοδό του ο Παντελίδης.

Χθες είχε την ατυχία να έχει σε πολύ κακή μέρα και τον Ματίγια από τα πόδια του οποίου περνάει όλο το παιχνίδι του Αρη. Ευτυχώς που ο… διπλανός του στην μεσαία γραμμή, ο Μπάσα έκανε σπουδαίο ματς και κάλυπτε τις αδυναμίες του Ισπανού.

Καταλυτική ήταν και η παρουσία των δυο κεντρικών αμυντικών του που έκαναν ένα σχεδόν αψεγάδιαστο 90λεπτο, του Κουέστα με τις δυο επεμβάσεις σε στιγμές που ένα γκολ της ΑΕΛ θα δημιουργούσε νέα δεδομένα στο παιχνίδι και των αλλαγών που επέφεραν και μια αλλαγή σχηματισμού. Ο Τόνσο μπήκε και έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε και ο Σάσα με το 4-3-3 γύρισε πια οριστικά την πλάστιγγα της πρόκρισης υπέρ του Αρη.

Μόλντε – Άρης Live Streaming

Η πρόκριση προσφέρει εκτός από ανακούφιση και ηρεμία στο club. Η δουλειά μπορεί να συνεχιστεί με μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά εξίσου πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι τα εξτρά χρήματα που θα μπουν στα ταμεία θα βοηθήσουν ώστε να γίνουν και 2-3 ακόμη προσθήκες που έχει ανάγκη η ομάδα ώστε να θωρακιστεί σε όλες τις θέσεις.

Η Μόλντε που έχει στον δρόμο του σε έξι μόλις μέρες ο Αρης δεν είναι ομάδα που δεν… παίζεται. Σαφώς με 21 συνολικά ματς από τον Μάρτιο έχει καλύτερο ρυθμό και είναι σε φουλ φόρμα αλλά δεν είναι ανίκητη. Κλειδί είναι το πρώτο ματς στην Σκανδιναβία.

Αν η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πάρει ένα αποτέλεσμα εκεί, τότε στο καμίνι του Βικελίδης ανήμερα του 15αύγουστου, οι νορβηγοί ίσως… φωνάξουν βόηθα Παναγιά!

[the_ad id=”309113″]

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 20.00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV

Μόλντε – Άρης Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

http://trgoalstv1.me/stream26.html

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-16.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News