ΑΕΛ Λεμεσού - Άρης Live Streaming

ΑΕΛ Λεμεσού - Άρης Live Streaming

ΑΕΛ Λεμεσού – Άρης Live Streaming

  • 1/8/2019 – 20:00
  • AEK Arena
  • Cosmote TV 1

Ο Άρης αντιμετωπίζει την ΑΕ Λεμεσού στη ρεβάνς του 0-0 με σκοπό να παρουσιαστεί πιο ουσιαστικός και να σφραγίσει πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League στην Κύπρο.

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν στις 20:00 (Cosmotesports1) την ΑΕ Λεμεσού στη ρεβάνς του (άδικου για την ομάδα του Παντελίδη) 0-0 του «Κλεάνθης Βικελίδης», έχοντας στόχο να παρουσιαστούν πιο εύστοχοι ώστε να προκριθούν στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Από την πρώτη αναμέτρηση φάνηκε ότι ο σύλλογος της Κύπρου είναι ένας σαφώς υπολογίσιμος αντίπαλος, που ποντάρει πολύ στην άμυνά του, αλλά επ’ ουδενί δεν προκαλεί φόβο στους «κιτρινόμαυρους» και σίγουρα περνάει από το χέρι τους η πρόκριση. Αρκεί αυτήν τη φορά να μην… σημαδέψουν τα δοκάρια και να καταφέρουν να νικήσουν τον Βοζίνια.

Ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση, όπου, αν τα καταφέρουν, θα βρεθεί στον δρόμο τους η Μόλντε, η οποία καθάρισε με 3-1 την Τσουκαρίτσκι στη ρεβάνς του 0-0 της Νορβηγίας.

[the_ad id=”309153″]

ΑΕΛ Λεμεσού – Άρης Live Streaming

«Αντιμετωπίζουμε όλα τα παιγνίδια με την ίδια σοβαρότητα. Δουλέψαμε με σοβαρότητα, είδαμε τα θετικά και τα αρνητικά μας. Αύριο τέτοια ώρα είμαστε έτοιμοι να πάρουμε αυτό που μας αξίζει», είναι το σύνθημα που έδωσε ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος τόνισε την Τετάρτη ότι έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Απ’ ότι φαίνεται, ο Κουέστα στο τέρμα και οι Κόρχουτ, Βέλεθ, Ροζ, Σούντγκρεν στην άμυνα είναι οι σίγουροι, ο Μπάσα στον άξονα, ο Ματίγια μεσοεπιθετικα και ο Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Έλληνας τεχνικός προβληματίστηκε, όπως είναι λογικό, για τον Λάρσον (αντί του Τόνσο) και το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει.

Πιθανή η μετατόπιση του Ντιγκινί σε θέση οργανωτή και η παραμονή του Φετφατζίδη στο δεξί «φτερό». Απών θα είναι ο αρχηγός και αμυντικός των γηπεδούχων, Ντόσα Τζούνιορ.

Στο πλευρό του Άρη θα βρεθεί ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Θοδωρής Καρυπίδης, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στη Μεγαλόνησο.

[the_ad id=”309112″]

ΑΕΛ Λεμεσού – Άρης Live Streaming – Αποχή των οργανωμένων της ΑΕ Λεμεσού στη ρεβάνς με τον Άρη

Ένα… εμπόδιο λιγότερο για τον Άρη, καθώς οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕ Λεμεσού θα απουσιάσουν από το δεύτερο ματς με τους «κιτρινόμαυρους». Ποιος ο λόγος της συγκεκριμένης απόφασης.

Λιγότερη… πίεση από τον κόσμο της ΑΕ Λεμεσού θα νιώσει ο Άρης στην αποψινή (20:00) ρεβάνς (0-0 το πρώτο παιχνίδι) με την ομάδα της Κύπρου για τον δεύτερο προκριματικό του Europa League.

Όπως έκαναν γνωστό οι οργανωμένοι της οπαδοί θα απέχουν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς δεν δείχνουν καμία διάθεση να συμβιβαστούν με το μέτρο της κάρτας φιλάθλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αρχικά, ευχαριστούμε και επίσημα τα μέλη μας και όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη. Η μαζική παρουσία του Κίτρινου Λαού μέσα και έξω από το γήπεδο απόδειξε ξανά το μεγαλείο του ΑΕΛΙΣΜΟΥ και άφησε εκτεθειμένους για ακόμα μια φορά όσους υποστηρίζουν το τρομονόμο και την κάρτα οπαδού.

Το γεμάτο γήπεδο την περασμένη Πέμπτη, οι οπαδοί στα κάγκελα, οι φωτοβολίδες, ο παλμός δείχνουν το νόημα ολόκληρου του ποδοσφαίρου.

Αντίθετα, εδώ στην Κύπρο την ίδια στιγμή που το πρωτάθλημα μας ταλανίζεται από το ντόπινγκ, τα στημένα, τον υπόκοσμο , τη διαιτησία και τις πολιτικές παρεμβάσεις, η στοχοποίηση των οπαδών συνεχίζεται και οι άδειες κερκίδες βάζουν τη ταφόπλακα στο αγαπημένο άθλημα του κόσμου.

Δεν πρόκειται να αναλύουμε συνεχώς τους λόγους όπως κάναμε τόσα χρόνια απλά λέμε ότι για εμάς δεν υπάρχει επιλογή, ούτε επιστροφή.

Οι αρχές οι δικές μας, οι αξίες της ΑΕΛ δεν επιτρέπουν κανένα συμβιβασμό με το κατεστημένο, κανένα συμβιβασμό με τις διακρίσεις που ο συγκεκριμένος νόμος προωθεί, όπως το γεγονός ότι οι ντόπιοι φίλαθλοι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις χρειάζονται κάρτα φιλάθλου ενώ οι επίσης ευρωπαίοι που έρχονται από άλλη χώρα για να δουν την ομάδα τους δεν χρειάζονται να εκδώσουν κάρτα φιλάθλου. 

[the_ad id=”309113″]

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας απέδειξαν σε πολλές περιπτώσεις πως μπορούν να αντιμετωπίσουν στα ίσα οποιονδήποτε οπουδήποτε. Έτσι και σήμερα σαν λιοντάρια καλούνται να μπουν στο γήπεδο και να φέρουν την πρόκριση στο λιμάνι.

Ο σύνδεσμος θα είναι ανοικτός, όλοι στον Εναέριο την ώρα του αγώνα.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Α.Ε.Λ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ».

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 20.00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV 1

ΑΕΛ Λεμεσού – Άρης Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

http://trgoalstv1.me/stream17.html

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-7.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News