ΑΕΚ - Λάρισα Live Streaming

ΑΕΚ - Λάρισα Live Streaming

ΑΕΚ – Λάρισα Live Streaming

:Η ΑΕΚ θέλει να ολοκληρώσει τα εντός έδρας παιχνίδια της με νίκη απέναντι στην ΑΕΛ. Οι σκέψεις Χιμένεθ εν όψει και του Κυπέλλου με Λαμία.

Το τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι δίνει η ΑΕΚ για την τρέχουσα σεζόν σήμερα υποδεχόμενη την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ (19:00, Novasports 2).

Η «Ένωση» θέλει να αποχαιρετήσει το κοινό της με μια καλή εμφάνιση, αφού είναι αμφίβολοι αν και πόσοι φίλοι της θα δώσουν το «παρών» στον τελικό Κυπέλλου, εφόσον τελικά σφραγιστεί το εισιτήριο στη ρεβάνς της Μεγάλης Πέμπτης στη Λαμία.

[the_ad id=”309153″]

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του σήμερα τους τιμωρημένους Λιβάγια και Μπακασέτα, καθώς και τον ανέτοιμο Τσιγκρίνσκι.

Εκτιμήσεις για την ενδεκάδα δεν μπορούν να γίνουν με ασφάλεια, αλλά μια πιθανή σύνθεση σε 4-2-3-1 θα αποτελείται από τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τον Χουλτ και τον Μπακάκη στα δύο άκρα της άμυνας και τους Τσόσιτς και Οικονόμου στόπερ.

Οι Σιμόες και Κρίστισιτς θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Μπογέ στο αριστερό και τον Κλωναρίδη στο δεξί άκρο της επίθεσης και τον Μάνταλο να κινείται πίσω από τον Πόνσε.

Στην αποστολή της «Ένωσης» βρίσκεται για πρώτη φορά μετά από περίπου επτά μήνες ο Έλντερ Λόπες, αλλά το πιθανότερο είναι εφόσον χρησιμοποιηθεί να μπει σαν αλλαγή.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Οικονόμου, Τσόσιτς, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μπογέ, Πόνσε.

[the_ad id=”309153″]

ΑΕΚ – Λάρισα Live Streaming

Ο Μανόλο Χιμένεθ φέρεται να έδωσε την έγκρισή του για να κινηθεί η ΑΕΚ για την απόκτηση του μέσου από το Μάλι.

Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για τη θέση του μέσου βρίσκεται ο Αλιού Ντιένγκ.

Ο Ντιένγκ δεσμεύεται από την Αλζέρ μέχρι το 2020 και παρά τις προσπάθειες της ομάδας του να υπογράψει νέο συμβόλαιο αυτό δεν έχει συμβεί. Έ

τσι δεδομένου ότι το επόμενο καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος, η «Ένωση» μπορεί να τον διεκδικήσει με ένα λογικό κόστος.

[the_ad id=”309153″]

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το AEK Larisa live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News