ΠΑΟΚ - Πανιώνιος LIVE STREAMING

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος LIVE STREAMING

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος STREAMING: Την ήττα με σκορ 2-1 του πρώτου αγώνα στη Νέα Σμύρνη καλείται να ανατρέψει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Πανιώνιο στην Τούμπα, για να πάρει την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στα θετικά αποτελέσματα επιθυμεί να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ, ύστερα από την κυριακάτικη ισοπαλία (1-1) με τον Άρη στην Τούμπα για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τον Πανιώνιο και καλούνται να ανατρέψουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, καθώς πριν από δύο εβδομάδες είχαν ηττηθεί με σκορ 2-1 στη Νέα Σμύρνη (19:30, Cosmote Sport 1).

Οι απουσίες αυξήθηκαν για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν υπολογίζει τους Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Μαουρίτσιο και Βαρέλα, ενώ επέστρεψε στην αποστολή ο Τόσκα.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ξανά ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Ίνγκασον και Γιαννούλη.

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσει ο Ολιβέιρα με τον Σάχοφ, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Λημνιός και ο Μπίσεσβαρ (ή ο Ενρίκε) και ο Πέλκας θα έχει ελεύθερο ρόλο. Στην κορυφή της επίθεσης φαίνεται πως έχει το προβάδισμα ο Άκπομ αντί του Σφιντέρσκι.

Με αρκετές σημαντικές απουσίες, που προέκυψαν από το ντέρμπι με τον Άρη, θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο. Χάνει έναν μήνα τον Ελ Καντουρί, «τρέχει» για ΟΑΚΑ ο Ζαμπά.

[the_ad id=”273506″]

«Λαβωμένος» και… μισός θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία του «δικεφάλου του Βορρά» κόντρα (27/02, 19:30) στους «κυανέρυθρους» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου (στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ της ομάδας της Νέας Σμύρνης) ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Με τον Γιώργο Σαββίδη να δίνει το «παρών» στην προπόνηση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει μαζί του τρεις ποδοσφαιριστές που τραυματίστηκαν στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη. Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι του Ομάρ Ελ Καντουρί, καθώς η μαγνητική έδειξε ότι πρόκειται για θλάση δεύτερου βαθμού στον δεξί τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες.

Στο τακτικό κομμάτι αφιέρωσε σημαντικό μέρος της προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου την Τρίτη, με σκοπό να ανατρέψει ο ΠΑΟΚ το εις βάρος του 2-1 που κουβαλάει από το πρώτο ματς.

Η αποστολή: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Τόσκα, Μπαλογιάννης, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Την έκπληξη στο Κύπελλο Ελλάδας, αποκλείοντας τον ΠΑΟΚ από τη συνέχεια της διοργάνωσης, επιθυμεί να κάνει απόψε ο Πανιώνιος μέσα στην Τούμπα.

[the_ad id=”273506″]

Ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί να βρεθεί στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει τις δικές του πιθανότητες πρόκρισης και ο Πανιώνιος.

Οι «κυανέρυθροι» ταξίδεψαν για τη Θεσσαλονίκη με την… προίκα του 2-1 στη Νέα Σμύρνη προ δύο εβδομάδων και απόψε θέλουν να εξασφαλίσουν το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι Νεοσμυρνιώτες να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Τούμπα (19:30, Cosmote Sport 1), σε μία έδρα που φέτος λίγες ομάδες έχουν δυσκολέψει τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Κόρμπος ταξίδεψε κανονικά για τη συμπρωτεύουσα, όμως η συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη λόγω του αιματώματος που έχει στο τετρακέφαλο και η τελική απόφαση θα ληφθεί λίγες ώρες πριν από το ματς.

Εκτός είναι οι τραυματίες Μαξίμοβιτς, Σαραμαντάς, Μασούρας και Κούρντι.

[the_ad id=”273506″]

Η αποστολή αποτελείται από τους: Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Κότσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Μίκο, Σταυρόπουλο, Κόρμπο, Σουσώνη, Οικονομίδη, Μανθάτη, Τσιλούλη, Σπιριντόνοβιτς, Καμαρά, Ντουρμισάι, Μανιάτη, Μπουμάλ και Άρτσε.

Links:

http://assia.tv/live2/stonlinetv/?lang=rs

http://www.sports-stream.net/ch/ch1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News