ΑΕΚ - Ολυμπιακος Live Streaming

ΑΕΚ - Ολυμπιακός Live Streaming

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live Streaming

ΑΕΚ - Ολυμπιακός Live Streaming

  • 04/10/2018 – 20:30
  • ΟΑΚΑ
  • NOVASPORTS 1 HD

Το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας. 

Η «Ένωση» γνώρισε την ήττα την Τρίτη από την Μπενφίκα στη 2η αγωνιστική του Champions League, ενώ οι Πειραιώτες – αν και έπαιξαν με διαφορετική ενδεκάδα και πίεσαν τη Μίλαν – αποχώρησαν με το 3-1 από το «Σαν Σίρο» για το Europa League.

Οι δύο… μονομάχοι βρίσκονται στην 3η θέση, με 12 βαθμούς έκαστος, και δεν θέλουν να χάσουν έδαφος από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Πέντε νίκες, μία κατάκτηση Κυπέλλου και μία πρόκριση στον τελικό μετράει η ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό μετράει στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τον Μάρτιο του 2015 είναι η τελευταία επικράτηση του Ολυμπιακού στην έδρα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, στις 11 Μαρτίου οι Πειραιώτες είχαν αποκλείσει την «Ένωση» στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και από τότε οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν έξι νίκες ανεξαρτήτου διοργάνωσης στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει το δύσκολο έργο να βρει απαντήσεις σε πολλές απουσίες παικτών κορμού. Εκτός μάχης είναι οι Λόπες, Άλεφ, Πόνσε, Μάνταλος και Αλμπάνης, ενώ ο Μπογέ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή μετά από σχεδόν δύο μήνες και είναι αμφίβολο αν λογίζεται έστω και ως έσχατη λύση από τον πάγκο.

Οι επιλογές σε ορισμένες θέσεις είναι μετρημένα κουκιά. Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα παραταχθεί με τον Μπάρκα στο τέρμα, τους Χουλτ αριστερά και Μπακάκη δεξιά στην άμυνα, στόπερ τον Τσιγκρίνσκι με έναν εκ των Λαμπρόπουλου ή Τσόσιτς, στο κέντρο τους Σιμόες και Γαλανόπουλο, δεξιά τον Μπακασέτα, αριστερά τον Γιαννιώτα ή τον Γκάλο και τον Κλωναρίδη πίσω από τον Λιβάγια. Στη 18άδα πέρα από τους προαναφερθέντες ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Τσιντώτας, οι… ξεχασμένοι και μέχρι πρότινος εκτός πλάνων Αϊντάρεβιτς και Μοράν, ο Γιακουμάκης και ο αγωνιστικά ανέτοιμος Μπογέ.

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1HD

ΑΕΚ – Ολυμπιακός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

https://magicgoals.live/aek-olympiakos-live-streaming/

https://olympiakos.live/streaming/Aek-Olympiakos

http://assia.tv/live/kanal-sport/?lang=il

http://wiz1.net/channel31

http://la8osapofash.com/publ/super_league/super_league/7_10_2018_20_30_aek_olympiacos/478-1-0-9654

 

ΑΕΚ – Ολυμπιακός Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News