ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming | AEK – Asteras Φιλικό

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming:

Τον Αστέρα Τρίπολης υποδέχεται στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ, σε ακόμα μία κεκλεισμένων των θυρών φιλική αναμέτρηση. Η απόφαση των «κιτρινόμαυρων» πάρθηκε μετά την αναβολή που πήρε η έναρξη της Super League.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αντιμετωπίζει το κενό διάστημα ως μία καλή ευκαιρία ούτως ώστε το σύνολό του να συνεχίζει την σκληρή δουλειά και ν’ αποκτήσει μεγαλύτερη ομοιογένεια. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Σέρβος τεχνικός να έχει στην διάθεσή του για πρώτη φορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Νορντίν Άμραμπατ, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά και μπήκε απευθείας στις προπονήσεις.. Panathinaikos Live Streaming

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης Φιλικό Προετοιμασίας

Τα καλά νέα δεν σταματούν εκεί για την «Ένωση», αφού μετά από αρκετό καιρό στη διάθεση προπονητή τίθεται ο Κώστας Γαλανόπουλος, ενώ έτοιμος είναι και ο Σέρχιο Αραούχο. Αντιθέτως, εκτός μάχης για μερικές εβδομάδες θα μείνει ο χειρουργημένος Λιβάι Γκαρσία.

Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα το 1-0 επί της Λαμίας. Αν κάτι κρατάει από αυτό, είναι η γεμάτη εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, όπου πίεσε πάρα πολύ, βρίσκοντας δίχτυα με τον Σάκχοφ στο 68’ έπειτα από ωραία ομαδική ενέργεια.

AEK – Asteras Tripolis Live Streaming

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει ακάθεκτος την προετοιμασία του για την νέα σεζόν. Ο Μίλαν Ράσταβατς πραγματοποίησε πέντε καλές μεταγραφές, για να καλύψει το κενό των Κώτσιρα (Παναθηναϊκός), Πασαλίδη (ΟΦΗ), Σουάρεθ (ελεύθερος) και Λ. Φερνάντεθ (Κορ Φακάν), που αποχώρησαν από τον βασικό κορμό.

Στα φιλικά προετοιμασίας έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία, με το πρέσινγκ και την αποτελεσματικότητα στο αντίπαλο «κουτί» να ξεχωρίζουν. Στα σημαντικότερα επικράτησε του Ιωνικού και του Απόλλων Σμύρνης με 4-0, ενώ στο πιο πρόσφατο κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0).

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live όλα τα φιλικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News