Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός Live Streaming: Barcelona - Olympiacos

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός Live Streaming: Barcelona - Olympiacos

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός Live Streaming

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός Live Streaming: Στη Βαρκελώνη αγωνίζεται την Τρίτη (8/12) ο Ολυμπιακός, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Euroleague, κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Μετά την ήττα στη Μόσχα, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στις 20:00 (NOVASPORTS 2HD). Την αναμέτρηση θα διεθύνουν οι Σάσα Πουκλ (Πολωνία), Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία).

Ο Ολυμπιακός (5-5) προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες, με Μπασκόνια στο ΣΕΦ (76-90) και ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (80-61), εμφανώς επηρεασμένος από τα πέντε κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις του την τελευταία «διαβολοβδομάδα», κατά την οποία αναβλήθηκαν και τα δύο παιχνίδια του, τόσο με την Μπαρτσελόνα (9η αγωνιστική) όσο και με τη Βιλερμπάν (10η αγωνιστική).

Κι αν για το ματς με τη γαλλική ομάδα υπάρχει χρόνος, αφού ορίστηκε εκ νέου για τις 19 Ιανουαρίου, αυτό με τους ισχυρούς Καταλανούς… δεν περιμένει!

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός Live Streaming: Barcelona – Olympiacos

To θετικό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι πως υπολογίζει τόσο στον Γιώργο Πρίντεζη, καθώς ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε και όεπέστρεψε στις προπονήσεις, όσο και στον Ααρον Χάρισον, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα αγωνιστεί μετά από αρκετές εβδομάδες.

Με 14 παίκτες ταξίδεψε, με τσάρτερ, στη Βαρκελώνη η ομάδα του Πειραιά, αφού από την Ισπανία, η αποστολή θα μεταβεί στο Βελιγράι για την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα την Πέμπτη (10/12, 20:00). Στην Αθήνα έμειναν οι νεαροί Βασίλης Χρηστιδης και Αλέξανδρος Νικολαιδης.

Οι «μπλαουγκράνα» μετρούν 5 εντός έδρας νίκες από τις 9 που έχουν στο σύνολο. Πριν ηττηθούν από τη Βιλερμπάν (11η αγωνιστική) είχαν 7 διαδοχικά θετικά αποτελέσματα. Καθώς προηγήθηκε η νίκη επί της Ζαλγκίρις Κάουνας, οι Ισπανοί θέλουν να συνεχίσουν με ένα νέο νικηφόρο σερί.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 νίκες – 2 ήττες. Αν και 9 νίκες μετρά και η ΤΣΣΚΑ έχει έναν αγώνα λιγότερο και 3 ήττες στο σύνολο.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός Live Streaming: Λινκς ίσως βρείτε εδώ…

Εδώ θα δείτε το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News