ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός Live Streaming: CSKA - Olympiacos

ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός Live Streaming: CSKA - Olympiacos

ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός Live Streaming: CSKA – Olympiacos

ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός Live Streaming: CSKA – Olympiacos: Με αρκετούς παίκτες να επιστρέφουν στην δωδεκάδα, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει πρώτος στη… μάχη, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να υπολογίζει ξανά τους Έλις, Ζαν Σαρλ, Βεζένκοφ και Χαραλαμπόπουλο, σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική και την εντός έδρας ήττα από τη Μπασκόνια, ενώ ο Χάρισον παρέμεινε εκτός.

Η ΤΣΣΚΑ προέρχεται από έξι σερί νίκες, ο MVP Νοεμβρίου, Μάικ Τζέιμς, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το μομέντουμ, κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των Πειραιωτών.

ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός Live Streaming: Παράδοση

Η αποψινή αναμέτρηση, είναι συνολικά η 41η των δύο ομάδων από το 1995 και έπειτα σε επίπεδο κυπέλλου Πρωταθλητριών και Ευρωλίγκας. Συνολικά, η ΤΣΣΚΑ προηγείται στις νίκες με 24-16, ενώ στους αγώνες που έχουν γίνει στην Μόσχα, ο Ολυμπιακός μετράει τέσσερα «διπλά» και 14 ήττες. Η πιο πρόσφατη νίκη του Ολυμπιακού στο γήπεδο της ρωσική ομάδας, έγινε πέρυσι με σκορ 84-79.

ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός Live Streaming: Ιτούδης: «Δεν ξεχνάμε τι συνέβη πέρυσι»

Ο Δημήτρης Ιτούδης μιλώντας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (3/12, 19:00) τόνισε το μάθημα που έδωσαν πέρυσι οι Πειραιώτες στους παίκτες του σχετικά με το πώς να παλεύουν.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός της ΤΣΣΚΑ:

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα αρκετά αθλητική. Έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, αλλά πάντα παλεύουν με ενέργεια. Δεν ξεχνάμε τι συνέβη πέρυσι, όταν έπαιξαν με πολλές απουσίες και μας έδωσαν ένα καλό μάθημα στο πως να παλεύεις. Περιμένω ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και στη ρακέτα.

Πολλά συμβαίνουν λόγω της παρουσίας των Σλούκα, Σπανούλη και ΜακΚίσικ που δημιουργούν. Το ίδιο κι ο Τζένκινς. Οι ψηλοί τους είναι πολύ επιθετικοί. Ο Πρίντεζης έχει εμπειρία κι ο Μάρτιν πάει συνέχεια στο ριμπάουντ. Πρόκειται για αθλητική ομάδα που παλεύει. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να ματσάρουμε την ενέργειά και την επιθετικότητά τους».

Μπαρτζώκας: «Προσωπική άμυνα και έλεγχος των ριμπάουντ τα “κλειδιά” με την ΤΣΣΚΑ»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στα σημεία – κλειδιά του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ (3/12, 19:00) και σημείωσε πως η άμυνα και τα ριμπάουντ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση.

«Κάθε μέρα είναι και καλύτερη. Είμαστε σχεδόν όλοι. Ο Χάρισον δεν θα έρθει μαζί μας στο ταξίδι, αλλά όλοι οι άλλοι θα είναι. Φυσικά υπάρχει μια διαφοροποίηση στην φόρμα του καθενός, αλλά τουλάχιστον είμαστε πολύ περισσότεροι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι», ανέφερε σε πρώτη φάση κατά την αναχώρηση της αποστολής ο Γιώργος Μπαρτζώκας, προτού προσθέσει:

«Η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα που επιτίθεται πολύ στα miss match των αντιπάλων, προσπαθεί να σημαδέψει το παιχνίδι και έχει παίκτες που είναι πολύ καλοί στο ένας εναντίον ενός, και με πλάτη και με πρόσωπο στο καλάθι.

Οπότε χρειάζεται καλή προσωπική άμυνα, έλεγχο των ριμπάουντ και από κει πέρα στην επίθεση πρέπει να παίξουμε με ρυθμό, ένταση και ταχύτητα. Δεν κυκλοφορούν τη μπάλα όσο τα προηγούμενα χρόνια, αλλά επειδή έχουν πολύ επιθετικό ταλέντο προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάθε miss match. Για αυτό χρειάζεται αμυντική συνεισφορά από όλους».

ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι…

Εδώ θα δείτε το ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News