ΟΦΗ - Ολυμπιακός Live Streaming: Ζωντανά εδώ | Κανάλι

ΟΦΗ - Ολυμπιακός Live Streaming: Ζωντανά εδώ | Κανάλι

ΟΦΗ – Ολυμπιακός Live Streaming: Ζωντανά εδώ | Κανάλι

ΟΦΗ – Ολυμπιακός Live Streaming: Δύσκολο τεστ για τον Ολυμπιακό αποτελεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Superleague.

Μετά την ήττα με… κάτω τα χέρια από τη Μάντσεστερ Σίτι με το βαρύ 3-0, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να επαναφέρει τους παίκτες του στην ελληνική πραγματικότητα για να αφοσιωθούν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Οι ερυθρόλευκη είναι αήττητοι έως τώρα στο πρωτάθλημα και χρειάζονται το «διπλό» στο Γεντί Κουλέ για να πιάσουν κορυφή (δεν αγωνίστηκε ο Άρης).

Ο Μπα παραμένει εκτός λόγω κορωνοϊού ενώ στην αποστολή είναι και ο Λοβέρα για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από την Βάγκο Ντα Γκάμα.

Αναλυτικά η αποστολή
Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο, Λοβέρα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Σουντανί, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Μαρτίνς: «Όποιος θέλει το πρωτάθλημα πρέπει να περάσει από τον ΟΦΗ»
Στις δυσκολίες της αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ στάθηκε σε δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Για το ματς με τον ΟΦΗ: Το παιχνίδι θα είναι σίγουρα δύσκολο. Αποτελεί εμπόδιο για όλους. Μία δύσκολη έδρα. Είναι τόσο σημαντικό που μπορώ να πω ότι όποιος θέλει να γίνει πρωταθλητής πρέπει να περάσει από την έδρα του ΟΦΗ. Θα χρειαστεί να έχουμε δυνατό χαρακτήρα, προσωπικότητα και να μπούμε δυνατά. Δεν μας πειράζει εάν έρθει η νίκη στο πρώτο ημίχρονο ή στο δεύτερο.

Για το αν άπαντες είναι διαθέσιμοι: Ο Βινάγκρε έχει μία μικρή ενόχληση και δυσκολεύεται να την ξεπεράσει. Ο Μπα είναι ακόμα θετικός στον κορονοϊό και δεν τον έχει ξεπεράσει.

Για την κλήση του Ραντζέλοβιτς στην Εθνική: Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόοδο και την εξέλιξη του Λαζάρ (Ραντζέλοβιτς). Δεν υπάρχει πιο μεγάλη αναγνώριση από την κλήση του στην Εθνική Σερβίας.

ΟΦΗ – Ολυμπιακός Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι της Κρήτης, σήμερα:

http://assia1.tv/live/smile-sport/?lang=en

http://www.sports-stream.link/ch/ch8.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News