Ζενίτ - Ολυμπιακός Live Streaming: Zenit - Olympiacos | Κανάλι

Ζενίτ - Ολυμπιακός Live Streaming: Zenit - Olympiacos | Κανάλι

Ζενίτ – Ολυμπιακός Live Streaming

Ζενίτ – Ολυμπιακός Live Streaming: Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη για να αντιμετωπίσει την Ζενίτ (19:00) έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα τον επαναφέρει στα θετικά αποτελέσματα.

Να βάλει τέλος στο σερί ηττών στην Euroleague θέλει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα απέναντι σε Μπάγερν Μονάχου και Αναντολού Εφές αντιμετωπίζει την Ζενίτ, του Τσάβι Πασκουάλ, στην Αγία Πετρούπολη.

Οι Πειραιώτες θέλουν να βγάλουν αντίδραση για τις ήττες στα τελευταία δύο παιχνίδι. Θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα. Για το λόγο αυτό ο Έλληνας κόουτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. και συμπεριέλαβε όλους τους διαθέσιμους παίκτες στη αποστολή του.

Τις προηγούμενες μέρες στον Ολυμπιακό οι προπονήσεις έγιναν σε υψηλό ρυθμό. Αυτό με σκοπό η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη για το παιχνίδι της Sibur Arena.

Στην αντίπερα όχθη, η Ζενίτ έρχεται από την εμφατική νίκη κόντρα στην Αστάνα με 85-52, στην επιστροφή της στην δράση μετά από διάστημα 24 ημερών.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Στόχος των Ρώσων είναι να συνεχίσουν από εκεί που… σταμάτησαν. Πριν την διακοπή η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης μετρούσε ρεκόρ 2-0, έχοντας κερδίσει Εφές και Μπαρτσελόνα, αντίστοιχα.

Ζενίτ – Ολυμπιακός Live Streaming: Zenit – Olympiacos | Κανάλι

Μπαρτζώκας: «Κάθε ματς στην Ρωσία είναι δύσκολο, αίνιγμα η Ζενίτ»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε ως… αίνιγμα την Ζενίτ και στάθηκε στην δυσκολία που «κρύβει» η αναμέτρηση της Ρωσίας (5/11, 19:30) για τον Ολυμπιακό.

«Είναι ένας αγώνας αίνιγμα υπό την έννοια ότι η Ζενίτ έπαιξε μόνο ένα παιχνίδι μετά τη διακοπή λόγω κορονοϊού στο ρωσικό πρωτάθλημα, ένα ματς που κέρδισε 40 πόντους. Βέβαια αυτό δεν ήταν ένα κριτήριο για να δούμε και εμείς που ακριβώς βρίσκονται. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει καλά χαρακτηριστικά και πολλούς καλούς σουτέρ στην περιφέρεια. Φυσικά ένα εκτός έδρας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι πάντα δύσκολο, ιδίως στην Ρωσία», ανέφερε αρχικά κατά την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» ο έμπειρος τεχνικός, προτού προσθέσει:

«Όταν χάνεις παιχνίδια πολλές φορές στην επόμενη αναμέτρηση είσαι πιο ενεργοποιημένος και παίζεις με μεγαλύτερη ένταση γιατί θέλεις να διορθώσεις αυτά που έκανες λάθος. Όμως, άλλες φορές όταν κερδίζεις και υπάρχει καλό κλίμα είσαι πιο εφησυχασμένος, όπως ίσως συνέβη και με εμάς κόντρα στην Μπάγερν. Αυτή τη στιγμή κάθε αγώνας είναι μια ξεχωριστή ιστορία, μια ξεχωριστή χώρα, πόλη, ομάδα, παίκτες, προπονητές… Όλα είναι διαφορετικά. Είναι μια περίεργη κατάσταση για όλους μας και αυτή η αναμέτρηση έχει την δυσκολία του, όπως όλα στην Ευρωλίγκα. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι που πρέπει να παίξεις καλά αν θέλεις να κερδίσεις».

Λινκς για το παιχνίδι…

Εδώ θα δείτε το Ζενίτ – Ολυμπιακός

http://www.soccerjumbotvs.me/ch-13.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News