Ολυμπιακός - Παναιτωλικός Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός Live Streaming

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός Live Streaming: Στην ευχάριστη θέση να κοιτάξει δίχως άγχος το πρωτάθλημα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την τρίτη αγωνιστική της Superleague.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν ισχυρό προβάδισμα 2-0 στα πλέι οφ του Champions League απέναντι στην Ομόνοια με γκολ των Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Αυτό τους βγάζει κατά ένα μεγάλο ποσοστό από τη διαδικασία να σκεφτούν τη ρεβάνς στην Κύπρο και μπορούν να επικεντρωθούν με ηρεμία στο εντός με τον Παναιτωλικό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με μια ενδεκάδα αντίστοιχη εκείνης που είδαμε μεσοβδόμαδα.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ, ωστόσο, δεν κατόρθωσε να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς.

Ενίσχυση στα… άκρα ζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» στην καθιερωμένη συνέντευξη στην κάμερα της NOVA, με αφορμή το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρτίνς:

Τις αξίες που δεν πρέπει να παραβαίνουν οι παίκτες στον Ολυμπιακό: «Ο σεβασμός στα ωράρια, τις οδηγίες που δίνονται για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες και το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσουν, γιατί είμαστε επαγγελματίες, θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στις αρχές και στους κανόνες. Έτσι δείχνουμε σεβασμό για την ομάδα».

Το ματς με τον Παναιτωλικό: «Ελπίζω πως το παιχνίδι αυτό θα έχει για εμάς καλύτερο πρώτο μέρος και περισσότερη ένταση.

Από τον Παναιτωλικό περιμένουμε καλή αμυντική λειτουργία, αλλά θα πρέπει να είμαστε εμείς εντάξει, να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί ο Παναιτωλικός θα ψάξει τις αντεπιθέσεις.

Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, αλλά να έχουμε και την ένταση και τον ρυθμό που πρέπει. Ο Παναιτωλικός είδαμε ότι δυσκόλεψε την ΑΕΚ».

Τους Μπα και Κάιπερς: «Πράγματι είναι παράδειγμα για όλους, δουλεύουν πολύ, ειδικά ο Μπα, είναι λαμπρό παράδειγμα γιατί δούλεψε πάρα πολύ, με πάρα πολύ υπομονή και με χαμηλά το κεφάλι και τώρα πια είναι βασικό στέλεχος της ομάδας, εξαιρετικός και απαραίτητος».

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming!

http://www.soccerjumbotvs.me/ch-1.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News