ΟΦΗ - ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά | Πλέι οφ 14-6-2020

ΟΦΗ - ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά | Πλέι οφ 14-6-2020

ΟΦΗ – ΑΕΚ Live Streaming: Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την απώλεια του ΠΑΟΚ νικώντας απόψε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για να περάσει μόνη δεύτερη στα playoffs.

Να η ευκαιρία! Η ΑΕΚ δεν αξιοποίησε στην πρεμιέρα την εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό, αλλά απόψε της δίνεται η δυνατότητα ξανά. Στις 19:15 (Novasports 2) αντιμετωπίζει στο «Γεντί Κουλέ» τον ΟΦΗ και με νίκη θα περάσει μόνη δεύτερη στη βαθμολογία των playoffs.

Ο Μάσιμο Καρέρα αναμένεται να επιστρέψει στο 4-2-3-1 αφήνοντας στην άκρη το 4-3-3 που δεν λειτούργησε για μία ώρα στην πρεμιέρα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Όλα δείχνουν πως ο Τσιγκρίνσκι θα πάρει τη θέση του Σβάρνα δίπλα από τον Βράνιες στο κέντρο άμυνας, ενώ ο Ολιβέιρα θα παίξει από την αρχή στην κορυφή της επίθεσης με τον Σιμόες να αφαιρείται από τη μεσαία γραμμή.

Ο Μπάρκας θα είναι στο τέρμα, οι Λόπες και Μπακάκης στο αριστερό και το δεξί άκρο της άμυνας, οι Σιμάνσκι και Κρίστισιτς θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Μάνταλο «δεκάρι» και τους Λιβάγια και Βέρντε από τα άκρα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Χουλτ λόγω μιας ενόχλησης στον τετρακέφαλο, ενώ δεν ταξίδεψε ούτε ο Γαλανόπουλος στην Κρήτη, καθώς ακόμη κρίνεται ανέτοιμος. Οι Τσιντώτας, Οικονόμου, Λάτσι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Σαμπανάτζοβιτς, Αραούχο και Μαχαίρας συμπληρώνουν την αποστολή.

Λινκς ΟΦΗ – ΑΕΚ Live Streaming

Ο ΟΦΗ
Έχασε από τον Άρη στο ξεκίνημα των πλέι οφ και έχει δύο νίκες στα οκτώ τελευταία και τρεις στα 13 τελευταία για το πρωτάθληα.

Δεν έχει ισοπαλία στα πέντε τελευταία.

Κράτησε το «μηδέν» στα τρία από τα έξι τελευταία, αφού είχε δεχτεί γκολ και στα εννέα προηγούμενα.

Έχει σκοράρει σε έξι από τα 12 τελευταία, ενώ είχε βάλει γκολ στα 13 από τα 15 πρώτα.

Έχει βάλει έξι φορές τρία ή περισσότερα γκολ. Στα έξι πρώτα παιχνίδια το έκανε τέσσερις φορές, στα 21 τελευταία δύο.

Η κανονική περίοδος
Ο ΟΦΗ εξασφάλισε την παρουσία του στα πλέι οφ στο τελευταίο του παιχνίδι, όταν και νίκησε τη Λαμία. Νίκησε στα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια του, με Ατρόμητο και Λαμία, για να τα καταφέρει, αλλά έκανε άσχημο δεύτερο γύρο. Έκανε τρεις νίκες στα 12 τελευταία, ενώ είχε επτά στα 14 πρώτα!

Έκανε έξι ήττες στα 11 τελευταία, όσες ακριβώς είχε και στα 15 πρώτα.

Έκανε τέσσερις ισοπαλίες, τις λιγότερες από κάθε άλλη ομάδα, γεγονός που βοήθησε τον ΟΦΗ βαθμολογικά.

Ο ΟΦΗ εντός έδρας
Κέρδισε  τα δύο τελευταία στην έδρα του με Ατρόμητο και Λαμία, αφού δεν είχε νίκη στα τέσσερα προηγούμενα, με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες.

Έκανε δηλαδή δύο νίκες στα έξι τελευταία, ενώ είχε έξι νίκες στα πρώτα επτά!

Έχει κερδίσει τέσσερα από τα εννέα τελευταία, αφού είχε κερδίσει και τα τέσσερα πρώτα.

Δεν σκόραρε στα δύο από τα τέσσερα τελευταία της έδρας του, με Ολυμπιακό και ΑΕΛ, αφού είχε σκοράρει στα οκτώ από τα εννέα πρώτα.

Η τελευταία νίκη με τη Λαμία ήταν το πρώτο παιχνίδι, που πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος στο σκορ και μάλιστα με 3-0! Σε 10 αγώνες ήταν ισόπαλος και δύο φορές πίσω στο σκορ, στα τελευταία χαμένα με το Βόλο και τον Ολυμπιακό.

Έβαλε τρία γκολ στη Λαμία στο πρώτο ημίχρονο, αφού στα προηγούμενα 12 είχε βάλει συνολικά μόλις δύο γκολ!

Links ΟΦΗ – ΑΕΚ Live Streaming

Η ΑΕΚ
Έκανε ισοπαλία 1-1 με τον Πανιώνιο στο φινάλε της κανονικής περιόδου και το ίδιο σκορ με τον Παναθηναϊκό στο ξεκίνημα των πλέι οφ. Είχε κερδίσει και τα τέσσερα προηγούμενα για το πρωτάθλημα. Είναι αήττητη στα εννέα τελευταία πρωταθλήματος, μετά την ήττα στην Τούμπα στις 12 Ιανουαρίου. Από τότε μάλιστα έχει και πέντε παιχνίδια Κυπέλλου χωρίς ήττα, μετράει δηλαδή 14 επίσημους αγώνες χωρίς ήττα. Τελευταίο της παιχνίδι Κυπέλλου το 2-1 επί του Άρη στον πρώτο ημιτελικό.

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ είναι η μοναδική στα τελευταία 20 επίσημα και 15 πρωταθλήματος. Στα πρώτα 12 του πρωταθλήματος είχε κάνει τέσσερις ήττες.

Δέχτηκε γκολ από Πανιώνιο και Παναθηναϊκό, μετά από πέντε αγώνες, που είχε κρατήσει το «μηδέν» στο πρωτάθλημα. Στα 17 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος δεν έχει δεχτεί πάνω από ένα γκολ. Αμέσως πριν για τέσσερα παιχνίδια δεχόταν δύο ή τρία γκολ, με τελευταίο την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 3-2.

Συνολικά έχει δεχτεί οκτώ γκολ στα 17 τελευταία παιχνίδια, ενώ στα πρώτα 10 του πρωταθλήματος είχε δεχτεί 15!

Έχει δεχτεί 23 γκολ, αλλά μόνο τα επτά στο πρώτο ημίχρονο. Επίσης έχει βάλει τα 18 από τα 43 δικά της στο πρώτο ημίχρονο.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε την τρίτη καλύτερη επίθεση με 42 γκολ και την δεύτερη καλύτερη άμυνα με 22.

Λικς για το παιχνίδι…

http://wiz1.net/channel31

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News