Live Streaming: Ολυμπιακός - Καλαμάτα ( Olympiakos - Kalamata )

Ολυμπιακός - Καλαμάτα Live Streaming για το Κύπελλο

Δείτε ζωντανά το Ολυμπιακός – Καλαμάτα Live Streaming με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να σφραγίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στις 19:30 (Cosmotesports 1, ) την Καλαμάτα στη ρεβάνς του υπέρ του 2-0 του πρώτου αγώνα, με το οποίο έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά.

Αρχηγού παρόντος οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι έχουν μετά από πολύ καιρό στην αποστολή τους τον 27χρονο άσο, που είχε υποστεί ρήξη χιαστού το καλοκαίρι και ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Στους 21 «εκλεκτούς» του Πορτογάλου τεχνικού είναι και ο Γκιγέρμε, που επίσης άφησε πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε έπειτα από το ματς με τον Αστέρα, λόγω του σκληρού μαρκαρίσματος του Πασαλίδη. Επιστροφή και για Σισέ.

Μια πιθανή σύνθεση των Πειραιωτών είναι με Αλέν στο τέρμα και τους Κούτρη, Σισέ, Μεριά και Τοροσίδη στην άμυνα. Ξενιτίδης και Γκιγέρμε στα χαφ, Χριστοδουλόπουλος και Ραντζέλοβιτς στα άκρα, με τον Λοβέρα να έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Γκερέρο.

Links για Ολυμπιακός – Καλαμάτα Live Streaming για το Κύπελλο

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Καλαμάτα συμπεριλήφθηκαν οι Κώστας Φορτούνης και Γκιγέρμε.

Με αρκετές αλλαγές, αλλά και δύο μεγάλες εκπλήξεις, αποτελείται η αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς στους «16» του Κυπέλλου (2-0) απέναντι στην Καλαμάτα.

https://www.instagram.com/p/B7VWZ03HQKT/

Στους παίκτες που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος ο Κώστας Φορτούνης και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πορτογάλου τεχνικού είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Η άλλη έκπληξη έχει να κάνει με τον Γκιγέρμε, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Αστέρα, στην Τρίπολη, ύστερα από σκληρό μαρκάρισμα του Πασαλίδη. Στο μεταξύ, για δεξί μπακ ο Μαρτίνς επέλεξε τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, που δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Λαμία, αφήνοντας εκτός τον Γκασπάρ.

Οι άλλοι από τους «βασικούς» που έμειναν εκτός είναι οι Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Σεμέδο, Αβραάμ, αλλά και οι τραυματίες Μπενζιά, Σουντανί και Μπρούνο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Αλέν, Μπέλιτς, Μπουλάρι, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Φέκκας, Φορτούνης, Γκερέρο, Γκιγέρμε, Καραργύρης, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Λιάτσος, Λοβέρα, Μαρίνος, Μάρκοβιτς, Μεριά, Ραντζέλοβιτς, Τοροσίδης, Τζολάκης, Ξενιτίδης.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Τι έγινε στον πρώτο γύρο…

Στο πρώτο ματς ο Ολυμπιακός είχε νικήσει εύκολα με 2-0 την Καλαμάτα και σήμερα ευελπιστεί να σφραγίσει την πρόκριση.

Λινκς για το παιχνίδι

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

http://soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch31.html

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News