Live Streaming Ολυμπιακός - Άλμπα ζωντανά ( Olympiakos Alba )

Ολυμπιακός - Άλμπα Live Streaming

Ολυμπιακός – Άλμπα Live Streaming με τους κόκκινους με νέο προπονητή, το Γιώργο Μπαρτζώκα να ψάχνουν την αντεπίθεση… πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως, πριν από το τζάμπολ του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου (14/1, 21:00), θα βραβεύσει τον Βασίλη Σπανούλη για την αναρρίχησή του στην κορυφή των σκόρερ της Euroleague.

Η ανακοίνωση των Πειραιωτών αναφέρει:

Δες τον αγώνα σε Live Streaming* εδώ (Εγγραφή)

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν κουράζεται να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα κουραστεί να τιμά τον εμβληματικό της αρχηγό!

Στην αναμέτρηση με στην Φενέρμπαχτσε (και πιο συγκεκριμένα με το ιστορικό τρίποντο της φωτο), ο Βασίλης Σπανούλης έγραψε μια ακόμη χρυσή σελίδα στην προσωπική του ιστορία, αλλά και σε εκείνη του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα (αφήνοντας πίσω του τον «ανενεργό», Χουάν Κάρλος Ναβάρο) και για τον λόγο αυτό η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τον τιμήσει πριν την έναρξη της αυριανής (14/01, 21.00) αναμέτρησης με την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ.

Δες τον αγώνα σε Live Streaming* εδώ (Εγγραφή)

Ολυμπιακός – Άλμπα Live Streaming – Olympiakos Alba

Ο Όγκουστιν Ρούμπιτ αναφέρθηκε στις πρωτές του εντυπώσεις από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και σχολίασε τον εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Άλμπα (14/1, 21:00).

O Αμερικανός ψηλός των Πειραιωτών δήλωσε στην κάμερα της NOVA για το νέο του προπονητή: «Ο κοουτς μας μίλησε, βέβαια είπε ότι είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, ομως μας είπε δυο-τρία πράγματα στα αποδυτήρια. Είναι όμως προπονητής με γνώσεις και αρχές. Οπότε από εκεί και μετά όλα θα φανούν στο γήπεδο και όπως είπε είναι έτοιμος να δουλέψει πάνω στις αρχές του».

Για το ποια θέση προτιμά, απάντησε: «Αισθάνομαι καλυτερα όταν παίζω στη θέση 4 , όμως μπορώ να παίξω και σε περισσότερες θεσεις».

Δες τον αγώνα σε Live Streaming* εδώ (Εγγραφή)

Σχετικά με το αυριανό (14/1, 21:00) ματς με την Άλμπα, τόνισε: Αύριο παίζουμε κόντρα σε μία τρελή ομάδα η οποία αρέσκεται να τρέχει και να σουτάρει πρέπει να το σταματήσουμε αυτό να ελέγξουμε το ρυθμό αλλά πάνω από όλα η άμυνα μας θα μας δώσει αυτό που θέλουμε.

Ολυμπιακός – Άλμπα Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δες τον αγώνα σε Live Streaming* εδώ (Εγγραφή)

http://soccerjumbotv1.me/ch-7.html

http://trgoalstv1.me/stream17.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch32.html

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News