Καλαμάτα - Ολυμπιακός Live Streaming 8/1/2020 | Κύπελλο Ελλάδας

Καλαμάτα - Ολυμπιακός Live Streaming 8/1/2020 | Κύπελλο Ελλάδας

Καλαμάτα – Ολυμπιακός Live Streaming: Σκορ πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να «κλειδώσει» από σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καλαμάτα.

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του θα αγωνιστεί σήμερα ο Ολυμπιακός στην Καλαμάτα, όπου αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα και έχει ως στόχο την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (15:00, Cosmote Sport 2).

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους παίκτες, ενώ παράλληλα θα δοκιμάσει κάποιους άλλους, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παράλληλα, θα παίξουν και ποδοσφαιριστές που προέρχονται και από την ομάδα Νέων του συλλόγου, σε ένα «τεστ» του Πορτογάλου σε πραγματικές συνθήκες αγώνα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέν, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκασπάρ, Μάρκοβιτς, Σισέ και Κούτρη.

Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Ξενιτίδης και ο Μπενζιά, με τον Ραντζέλοβιτς και τον Χριστοδουλόπουλο στα δύο άκρα. Ο Λοβέρα θα παίξει πίσω από τον Γκερέρο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπέλιτς, Φέκκας, Καραργύρης, Μαρίνος, Μεριά, Παπαδόπουλος, Τζολάκης και Βοΐλης.

Εκτός έμειναν οι Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, όπως και οι Φορτούνης, Γκιγέρμε, Τοροσίδης, Σουντανί και Μπρούνο.

Καλαμάτα – Ολυμπιακός Live Streaming | Κινητικότητα για φορ στον Ολυμπιακό

Υπό άκρα μυστικότητα κινείται ο Ολυμπιακός για την απόκτηση ενός επιθετικού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», από κύκλους μάνατζερ προκύπτει η πληροφορία πως οι Πειραιώτες ψάχνονται σε αρκετές αγορές του εξωτερικού για τον σέντερ φορ που θα πλαισιώσει τον Ελ Αραμπί και θα αποτελέσει την τριάδα στη γραμμή κρούσης μαζί με τον Γκερέρο.

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε είναι εκείνο του Χασάν, τον οποίο φέρεται να θέλει ξανά στο Λιμάνι ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ωστόσο, το ρεπορτάζ της εφημερίδας προσθέτει πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν ασχολούνται μόνο με τον Αιγύπτιο άσο, αλλά ενδιαφέρονται «ζεστά» για άλλον παίκτη που δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του και κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό η ταυτότητά του.

Πρόκειται, μάλιστα, για ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων και φαίνεται πως είναι δύσκολη περίπτωση.

Καλαμάτα – Ολυμπιακός Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/8_1_2020_15_00_kalamata_olympiakos/47-1-0-16213

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News