ΑΕΚ - Παναιτωλικός Live Streaming 5/1/2020 | Σούπερ Λιγκ

ΑΕΚ - Παναιτωλικός Live Streaming 5/1/2020 | Σούπερ Λιγκ

ΑΕΚ – Παναιτωλικός Live Streaming: Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό (15:00 / Novasports4) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για την 17η αγωνιστική της Super League, στο πρώτο ματς για το 2020 και θέλει τη νίκη για να μειώσει την διαφορά στην βαθμολογία, ξορκίζοντας και την χρονιά που μας πέρασε.

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Χριστουγέννων, από σήμερα οι Κιτρινόμαυροι ρίχνονται ξανά στην αγωνιστική δράση, παίζοντας το πρώτο ματς για το 2020 απέναντι στον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της κόψει την διαφορά απ’ τη κορυφή μετά την χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ, αλλά ξορκίζοντας παράλληλα το καταστροφικό… 2019.

Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν το σημερινό ματς να γίνει μια νέα αρχή, θετικών αποτελεσμάτων, αλλά ακόμα και εμφανίσεων, ώστε να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, διεκδικώντας όσο το δυνατόν περισσότερα, κάνοντας στο τέλος της σεζόν το ταμείο της, έχοντας μάλιστα έναν απαιτητικό… “καυτό” Γενάρη, με αρκετά ματς μεσοβδόμαδα.

Ο Μάσιμο Καρέρα είχε επικεντρωθεί ιδιαίτερα σε αυτό το ματς, ξέροντας πως είναι μια ευκαιρία για να ξεκινήσει κάτι νέο η ομάδα του, όπως επίσης ότι απ’ εδώ και πέρα πρέπει και ο ίδιος να δείξει σημάδια της δουλειάς του, βελτιώνοντας την εικόνα της ΑΕΚ και φέρνοντας θετικά αποτελέσματα που θα την βάλουν σε σωστό δρόμο.

Γι’ αυτό και όλες αυτές τις μέρες δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στα Σπάτα, ρίχνοντας το βάρος στην τακτική, ενώ τόνισε κάποια σημεία σε τομείς που θέλει να προσθέσει στο παιχνίδι της ΑΕΚ, όπως επίσης ζήτησε συγκέντρωση και στα 90 λεπτά του ματς, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην σοβαρότητα της ομάδας τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, θέλοντας κατά κύριο λόγο να κρατηθεί πρώτα ανέπαφη η εστία, αποφεύγοντας τα εύκολα λάθη και τα μεγάλα ρίσκα.

ΑΕΚ – Παναιτωλικός Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

http://wiz1.net/channel31

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News