Αρης - ΠΑΟΚ Live Streaming 4/1/2020

Αρης - ΠΑΟΚ Live Streaming 4/1/2020 | σήμερα | Σούπερ Λιγκ

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» σε μια από τις πλέον δύσκολες αποστολές του στην προσπάθειά του για υπεράσπιση του τίτλου του. Το πλάνο του Φερέιρα.

Ο νταμπλούχος Ελλάδος αντιμετωπίζει (19:30, Novasports1) τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» σε μια από τις πιο δύσκολες αποστολές που έχει μπροστά του, στοχεύοντας στο να παραμείνει στην κορυφή της Super League 1.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα θέλει να συνεχίσει στο 2020 με τον τρόπο που έκλεισε το περασμένο έτος, στο οποίο έκανε φινάλε με τέσσερις σερί νίκες. Τελευταία το 5-1 επί του Ατρομήτου.

Ωστόσο, μόνο εύκολη δεν είναι η αποστολή του. Και λόγω της ιδιαιτερότητάς του αγώνα και λόγω της δυναμικής του αντιπάλου, αλλά και εξαιτίας των απουσιών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μεν στη διάθεσή του τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, που ξεπέρασε το πρόβλημα στους προσαγωγούς, αλλά όχι και τους Κρέσπο, Βέρνμπλουμ και Ζαμπά. Πάντως, έχει μάθει εδώ και καιρό να πορεύεται δίχως τους δύο τελευταίους.

Το πιθανότερο σχήμα για τον ΠΑΟΚ είναι με τον Ζίβκοβιτς στο τέρμα, τον Γιαννούλη αριστερά, τον Μάτος δεξιά και τους Ίνγκασον-Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας. Μίσιτς και Μαουρίσιο στον άξονα, ο Βιεϊρίνια αριστερά και ο Λημνιός δεξιά, ενώ ο Πέλκας θα είναι πίσω από τον Άκπομ.

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming: Με… συνταγή Τούμπας ο Άρης

Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται (19:30, Novasports1) τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» με στόχο μια μεγάλη νίκη, που τη θέλουν για διάφορους λόγους και η οποία αν σημειωθεί θα τους δώσει σημαντική ώθηση για τη συνέχεια.

Ο Μίκαελ Ένινγκ, ο οποίος συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Φιορίν Ντουρμισάι που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2. Με… συνταγή Τούμπας, όπου ο Άρης έκανε καλή εμφάνιση και έφυγε με το 2-2, έχοντας προηγηθεί δις.

Δηλαδή, ο Γερμανός τεχνικός σκοπεύει να ακολουθήσει το πλάνο που είχε η ομάδα του στον πρώτο γύρο (δίχως τον ίδιο στον πάγκο), μπλοκάροντας τα ατού του αντιπάλου, με σκοπό να κρατήσει το «μηδέν».

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδίκησαν τόσο ο Μαντσίνι, όσο και ο Ντιγκινί, αλλά μάλλον δεν θα ξεκινήσουν. Το πιθανότερο σενάριο είναι πέραν του σίγουρου, Κουέστα, να υπάρχει τετράδα με -αριστερά προς τοα δεξιά- Κόρχουτ, Βέλεθ, Δεληζήση, Ροζ στην άμυνα, Ματίγια και Σάσα στον άξονα. Ο φορμαρισμένος, Φετφατζίδης θα είναι δεξιά, ο Γκάμα αριστερά και ο Ιντέγε θα πλαισιωθεί από τον Λάρσον.

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://assia.tv/live2/gol-tv/?lang=en

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News