Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσε Live Streaming 2/1/2020

Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσε Live Streaming 2/1/2020 | euroleague

Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσε Live Streaming: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε σε μια μάχη επιβίωσης για τις δύο ομάδες, αλλά και με τον Σπανούλη να ετοιμάζεται για κορυφή στους σκόρερ της Ευρωλίγκας.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε περίπου κοινή μοίρα και ίσως να μην είναι υπερβολή πως όποιος χάσει… χάνεται.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στο 6-10, αλλά το πρόγραμμά τους για τον προσεχή ενάμιση μήνα είναι αρκετά βατό, με παιχνίδια όμως που πρέπει να τα πάρουν για να έχουν ελπίδες να «τρυπώσουν» στην οκτάδα.

Ακόμη χειρότερα είναι τα πράγματα για την Φενέρμπαχτσε, που βρίσκεται στο 5-11 και προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα πιθανότατα δεν θα έχει ούτε στην δωδεκάδα τον Αντώνη Κόνιαρη, που εδώ και μέρες είναι κλινήρης με μια φλεγμονή στο κάτω χείλος. Έτσι θα έχει στην διάθεσή του έντεκα παίκτες, αφού αποτελεί παρελθόν και ο Κέβιν Πάντερ.

Το παρήγορο είναι πως διαθέσιμοι θα είναι όλοι όσοι αντιμετώπισαν προβλήματα τις προηγούμενες μέρες, δηλαδή οι Μιλουτίνοφ, Πολ, Πρίντεζης και Σπανούλης.

Για τον τελευταίο υπάρχει το έξτρα κίνητρο να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας, καθώς απέχει μόλις δέκα πόντους (4.143) από το να ξεπεράσει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο (4.152).

Η Φενέρμπαχτσε ήρθε στην Αθήνα με… αποψιλωμένη την front line της. Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Γιαν Βέσελι και Αχμέντ Ντουβερίογλου, ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς άφησε στην Πόλη και τον Τζόφρι Λοβέρν, που είναι εκτός πλάνων στα τελευταία ματς.

Ντεμπούτο θα κάνει ο Μάλκολμ Τόμας, που θα είναι και ο μοναδικός κανονικός σέντερ στο ρόστερ. Χρόνο στο «5» πιθανώς να πάρουν οι Ντέρικ Γουίλιαμς, Νίκολα Κάλινιτς ή και ο νεαρός Τσαντάν.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία).

Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσε Live Streaming | Ισορροπία στην προϊστορία

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί για 25η φορά στην ιστορία του με τη Φενέρμπαχτσε και έχει την υπεροχή με 14 νίκες. Πάντως σε 10 ματς στην Ελλάδα υπάρχει ισορροπία, 6-6. Στην προϊστορία των δύο ομάδων ξεχωρίζει ο τελικός του 2017 στην Κωνσταντινούπολη, όπου η Φενέρ είχε επικρατήσει 80-64.

Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσε Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

http://soccerjumbotv1.me/ch-6.html

http://trgoalstv1.me/stream16.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch31.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News