Πανιώνιος - Ολυμπιακός Live Streaming 23/11/2019

Πανιώνιος - Ολυμπιακός Live Streaming

Πανιώνιος – Ολυμπιακός Live Streaming: Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη. Τη νίκη θέλουν και οι δύο ομάδες.

Πανιώνιος – Ολυμπιακός Live Streaming: Η αγωνιστική μέρα ανοίγει στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19.30).

Η ομάδα του Νίκι Παπαβασιλείου έσβησε οριστικά το -6 και τώρα κοιτάζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον απέναντι στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος βρίσκεται στους 26 βαθμούς με δύο πόντους διαφορά από τον ΠΑΟΚ.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Απόντες για τον Ιστορικό είναι οι Ντομίνγκες, Μιλόγεβιτς και Μαξίμοβιτς, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Ομάρ, όμως στην αποστολή βρίσκεται ο Γκιγιέρμε.

Αλλαγές ετοιμάζει στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει Πανιωνίου.

Επιστροφή στη δράση της Super League αυτό το σαββατοκύριακο μετά τη διακοπή για τις Εθνικές και ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την Παρασκευή την προετοιμασία τους για το ματς και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε να αντιμετωπίσει κάποιο άλλο απρόοπτο. Αντίθετα, είδε τον Γκιγιέρμε να είναι πολύ καλύτερα μετά τη συντηρητική αγωγή που ακολούθησε την τελευταία εβδομάδα και γι αυτό συμπεριέλαβε τον Βραζιλιάνο χαφ στην αποστολή, όπως επίσης και τον Ματιέ Βαλμπουνά.

Ο Γκιγιέρμε βεβαίως πολύ δύσκολα θα είναι στο αρχικό σχήμα. Εκεί, στη μεσαία γραμμή τη θέση τους θα πάρουν και πάλι οι Καμαρά και Μπουχαλάκης, στο 4-2-3-1 που επίσης επιστρέφει για τον Πορτογάλο μετά το πρόσφατο 4-3-3 που χρησιμοποιούσε λίγο έως πολύ, αναγκαστικά. Από εκεί και πέρα, ο Σα θα είναι στο τέρμα, ο Τσιμίκας αριστερά ενώ δεξιά αναμένεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός ο Γκασπάρ. Σεμέδο και Μεριά θα είναι αντίστοιχα οι δύο στόπερ.

Πιο μπροστά, Ποντένσε και Σουντανί θα είναι πάλι στην «τριάδα» πίσω από τον επιθετικό, ενώ φαβορί για να ξεκινήσει είναι και ο Μάξι Λοβέρα. Ως προς τον σέντερ φορ, ο Γκερέρο έχει προβάδισμα αντί του Ελ Αραμπί ο οποίος γύρισε από τους τελευταίους μετά τις διεθνείς υποχρεώσεις του.

Λινκς για το παιχνίδι…

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

http://la8osapofash.com/index/live_today/0-12

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News