Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο Live Streaming (Euroleague 2019-2020)

Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο Live Streaming

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (21:30, Novasports2HD) για την 3η αγωνιστική της Euroleague και θέλει την επιστροφή του στις νίκες.

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο Live Streaming: Νέο «τεστ» για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, που θα φιλοξενήσει την Αρμάνι Μιλάνο του Έτορε Μεσίνα στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης.

Στόχος όλων στο «τριφύλλι» είναι ασφαλώς η νίκη, μία βδομάδα μετά την οδυνηρή ήττα στην Λιόν από την Βιλερμπάν.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, πάντως, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ίαν Βουγιούκα.

Ο έμπειρος σέντερ ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση την προηγούμενη εβδομάδα και δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.

Από την πλευρά της, η Αρμάνι Μιλάνο που προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα από την Μπρίντιζι και έχει ρεκόρ 1-1 στην Εuroleague, θα αγωνιστεί χωρίς τον Σέλβιν Μακ, αλλά και τους Αρτούρας Γκουντάιτις – Νεμάνια Νέντοβιτς, οι οποίοι λείπουν εδώ και καιρό.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε για το παιχνίδι: «Οι περισσότερες ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα στην αρχή της χρονιάς. Η Αρμάνι είναι μια σοβαρή ομάδα, δημιουργοί είναι ο Ροντρίγκεθ και ο Σκόλα, δυο παιδιά με πολύ μεγάλη εμπειρία. Είναι μία ομάδα που χτίζεται και βελτιώνεται».

Από την άλλη, ο Έτορε Μεσίνα τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με βαθύ ρόστερ, που αγωνίζεται με μεγάλη ενέργεια. Σίγουρα, ο Νικ Καλάθης και η παρουσία του θα αποτελέσουν ένα… τεστ για την άμυνά μας στο pick n’ roll. Συνοχή, άμυνα και έλεγχος των ριμπάουντ πρόκειται να είναι κομβικά, ώστε να έχουμε μία ευκαιρία να νικήσουμε σε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς απέναντι σε μία σπουδαία και καλά προπονημένη ομάδα».

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 17/10

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Χίμκι 20:00
Ζαλγκίρις – Ρεάλ Μαδρίτης 20:30
Φενέρμπαχτσε – Μπασκόνια 20:45
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ερυθρός Αστέρας 21:15
Μπάγερν Μονάχου – Βιλερμπάν 21:30
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Αρμάνι Μιλάνο 21:30

Παρασκευή 18/10

Ολυμπιακός – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης 21:30
Μπαρτσελόνα – Αλμπα Βερολίνου 22:00
Βαλένθια – Εφές 22:00

Δείτε το παιχνίδι σε LIVE STREAMING με τους εξής τρόπους. Λινκς και αναζήτηση…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το panathinaikos armani milano live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

https://twitter.com/search?q=panathinaikos%20armani%20milano%20live%20streaming&src=typed_query&f=live

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News