Ολυμπιακός - Βαλένθια Live Streaming

Ολυμπιακός - Βαλένθια Live Streaming

Ολυμπιακός – Βαλένθια Live Streaming: Την πρώτη νίκη του στην φετινή Euroleague θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Βαλένθια στο ΣΕΦ (21.30), στο πρώτο παιχνίδι της μετά-Ντέιβιντ Μπλατ εποχής.

Ολυμπιακός – Βαλένθια Live Streaming | Το πρώτο του παιχνίδι χωρίς τον Ντέιβιντ Μπλατ στην άκρη του πάγκου θα δώσει ο Ολυμπιακός.

Οι Πειριαώτες υποδέχονται την Βαλένθια και θέλουν τη νίκη, για να σπάσουν το ρόδι στη φετινή Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν τα κατάφεραν στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, απέναντι στην Βιλερμπάν (82-63 στη Γαλλία) και θέλουν να αφήσουν πίσω το άσχημο αποτέλεσμα.

Έτσι, ο Κεστούτις Κεμζούρα έκανε λόγο για το ματς της χρονιάς, μιλώντας για την αναμέτρηση στο φαληρικό γήπεδο.

Ο Λιθουανός κόουτς έχει αναλάβει χρέη υπηρεσιακού κόουτς στην ομάδα του Πειραιά μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Μάλιστα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η Βαλένθια, από την άλλη, ταξίδεψε στην Ελλάδα χωρίς απρόοπτα και με τον Χάουμε Πονσαρνάου και τους παίκτες του να στοχεύουν στην πρώτη νίκη τους στη διοργάνωση, μετά την ήττα της πρεμιέρας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το νέο του Cube θα εγκαινιάσει στο παιχνίδι με την Βαλένθια (21:30) ο Ολυμπιακός.

Πρόκειται για ένα σύστημα που περιλαμβάνει όχι μόνο τις 4 “Κλασικές” ηλεκτρονικές επιφάνειες προβολής, αλλά πάνω και κάτω «δαχτυλίδι» όπως συνηθίζεται στο ΝΒΑ. Το σύστημα έχει ανάλυση 4K και οι διαστάσεις των βασικών οθονών είναι 7.5 μ Χ 3.90 μ.

Αποτελεί μια επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και του μεγαλύτερου Sports Technology Provider στον κόσμο, της TGI Worldwide (www.worldwidetgi.com), μια εταιρεία που ξεκίνησε το 1997 απο το Σικάγο τον καιρό που μεσουρανούσε ο Μαικλ Τζόρνταν και κατέκτησε τον κόσμο!

Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε από την προηγούμενη σεζόν με την τοποθέτηση του πρώτου “Curved” περιμετρικού συστήματος προβολής χορηγών στην Ευρώπη και επεκτείνεται την φετινή χρονιά με την τοποθέτηση του πλέον σύγχρονου διαδραστικού συστήματος CUBE, δημιουργώντας πλέον καινούργια δεδομένα τόσο για τους αγώνες του Ολυμπιακού, όσο και για το ίδιο το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ολυμπιακός – Βαλένθια Live Streaming

Οι 2 οργανισμοί όμως δεν θα σταματήσουν εδώ καθώς προγραμματίζουν την επέκταση της συνεργασίας τους και σε άλλους τομείς με σκοπό να προσφέρουν τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες στους φιλάθλους.

Το CUBE θα μπορεί να προβάλλει φάσεις απο τον αγώνα, εικόνες απο τις εξέδρες, videos των Χορηγών του Ολυμπιακού, live διαγωνισμούς, εικόνες απο άλλους αγώνες που διεξάγονται την ίδια στιγμή σε άλλα γήπεδα, videos με τους παίκτες του Ολυμπιακού, υλικό απο το Official Olympiacos TV Channel, εικόνες απο τα αποδυτήρια και πολλά άλλα videos και εικόνες τα οποία θα δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αντάξια τόσο του Ολυμπιακού όσο και της διοργάνωσης της Euroleague!

Παράλληλα θα μπορεί να δημιουργήσει διαδραστικές εικόνες και events με την άμεση συμμετοχή όλων των φιλάθλων. Σήμερα όλοι οι φίλαθλοι θα πάρουν μια πρώτη εικόνα στον αγώνα με την Βαλένθια ενώ στους υπόλοιπους αγώνες της Euroleague το υλικό θα εμπλουτίζεται και θα ενισχύεται ολοένα και περισσότερο, δημιουργώντας μοναδικές στιγμές.

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το olympiakos valencia live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News