Λάρισα - Ολυμπιακός Live Streaming

Λάρισα - Ολυμπιακός Live Streaming

Λάρισα – Ολυμπιακός Live Streaming: Το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, πριν από τη νέα διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός στην έδρα της ΑΕΛ. Τα πλάνα του Μαρτίνς.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Champions League, όπου επέστρεψε μετά από απουσία δύο ετών, να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΛ ο Ολυμπιακός για τη 2η αγωνιστική της Super League 1 (19:15, Novasports 2).

Οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα, έπειτα το νικηφόρο (1-0) παιχνίδι επί του Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη, πριν από τη νέα διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν προτίθεται να κάνει… πειραματισμούς στο αποψινό ματς και όλα δείχνουν ότι θα επιλέξει τη «συνταγή» με την Κράσνονταρ που οδήγησε στη μεγάλη ανατροπή (από 1-0 σε 1-2) στη Ρωσία πριν από μερικές ημέρες.

[the_ad id=”309153″]

Λάρισα – Ολυμπιακός Live Streaming

Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σισέ, Μεριά και Τσιμίκα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Μπουχαλάκης και ο Γκιγέρμε, με τον Ποντένσε και τον Μασούρα στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Βαλμπουενά και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αλέν, Καραργύρης, Μπα, Τοροσίδης, Κούτρης, Καμαρά, Μπρούνο, Σουντανί, Ποντένσε και Ραντζέλοβιτς.

Εκτός έμειναν ο Γκερέρο που τραυματίστηκε στην προθέρμανση του αγώνα στη Ρωσία, όπως και ο Σεμέδο που χειρουργήθηκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

[the_ad id=”309113″]

Λάρισα – Ολυμπιακός Live Streaming

Δυνατή μεταγραφή για την ομάδα των Νέων τους έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» που απέκτησαν σύμφωνα με πληροφορίες, τον 18χρονο διεθνή αμυντικό μέσο με τις μικρές ομάδες της Σερβίας, Κρίστιαν Μπέλιτς.

Έναν ποδοσφαιριστή πολύ ελπιδοφόρο και ήδη διεθνή με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Σερβίας, ενέταξε στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός.

Ο γεννημένος στις 25 Μαρτίου του 2001 μέσος, έχει περάσει ήδη από όλες τις Εθνικές ομάδες της Σερβίας των νέων ηλικιών και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια ιδιαίτερα ελκυστική περίπτωση για τον χώρο του κέντρου (αμυντικός χαφ), που θα ενισχύσει την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Λάρισα – Ολυμπιακός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το larisa olympiakos live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News