Βόλος - Άρης Live Streaming

Βόλος - Άρης Live Streaming

Βόλος – Άρης Live Streaming: Την πρώτη του νίκη τη φετινή σεζόν στη Super League 1 θέλει να πετύχει ο Άρης στο Βόλο, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα που δείχνει έτοιμη για εκπλήξεις στο πρωτάθλημα.

Μόνο εύκολο δεν είναι το αποψινό παιχνίδι του Άρη στο Βόλο για τη 2η αγωνιστική της Super League 1 (21:30, Novasports 1).

Οι «κίτρινοι» μετά την ισοπαλία (2-2), όπως αυτή ήρθε, με τον ΟΦΗ θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όμως η τοπική ομάδα έδειξε ότι θα βάλει «δύσκολα» στους αντιπάλους της τη φετινή σεζόν.

[the_ad id=”309153″]

Βόλος – Άρης Live Streaming

Δημοσίευμα από τη Ρουμανία αναφέρει πως ο Χάμζα Γιουνές μένει ελεύθερος από τον Άρη.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «gazetaph.ro» υποστηρίζει ότι ο έμπειρος επιθετικός θα μείνει ελεύθερος από τους Θεσσαλονικείς και επιθυμία του είναι να φορέσει τη φανέλα της Πετρολούλ.

«Ο Χαμζά Γιουνές μένει ελεύθερος από τον Άρη και είναι κοντά στην επιστροφή του στην Πετρολούλ. Το οικονομικό είναι κάτι που δεν τον απασχολεί αλλά περισσότερο η διάρκεια του συμβολαίου του. Ο ίδιος θέλει να επιστρέψει λόγω της συζύγου και της κόρης του”, αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό δημοσίευμα», γράφει το σχετικό δημοσίευμα.

[the_ad id=”309113″]

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 21.30, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1

Βόλος – Άρης Live Streaming

Πλούσιο Live Streaming* στο Europa League!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το volos aris live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News