ΑΕΚ - Ξάνθη Live Streaming

ΑΕΚ - Ξάνθη Live Streaming

ΑΕΚ – Ξάνθη Live Streaming: Παρηγοριά στη Superleague ψάχνουν ΑΕΚ και Καρντόσο.

Η ΑΕΚ θέλει να επουλώσει κάπως τις πληγές που άφησε η συντριβή από την Τραμπζονσπόρ υποδεχόμενη στις 22:00 την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Να αφήσει πίσω της τη βαριά ήττα (1-3) από την Τραμπζονσπόρ, που περιορίζει στο ελάχιστο τις ελπίδες της για ευρωπαϊκή συνέχεια, θέλει η ΑΕΚ.

Απόψε  υποδέχεται την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική της Super League. Πέρα από τη νίκη ψάχνει και μια πειστική εμφάνιση μετά την πολύ κακή εικόνα που είχε στα δύο τελευταία ματς των προκριματικών του Europa League.

Κάθε μέρα πλούσιο Live Streaming

Ο Μιγκέλ Καρντόσο θα προχωρήσει, όπως όλα δείχνουν, σε πολλές αλλαγές, ιδιαίτερα στην αμυντική και μεσαία γραμμή. Ο Μπάρκας που θα είναι στο τέρμα και ο Βράνιες ως στόπερ φαίνεται πως θα είναι οι μόνοι δύο που θα κρατήσουν τη θέση τους στο βασικό σχήμα από αυτές τις γραμμές. Χουλτ και Μπακάκης θα καλύψουν τα άκρα αντί των Λόπες και Παουλίνιο. Ο Οικονόμου θα αντικαταστήσει τον Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας.

Επίσης οι Γαλανόπουλος και Κρίστισιτς θα συνθέσουν το δίδυμο στα κεντρικά χαφ. Αντί των Σιμόες και Σιμάο. Μπροστά ο Ζεράλδες έχει προβάδισμα αντί του Βέρντε. Μάνταλος, Λιβάγια και Ολιβέιρα λογικά θα διατηρήσουν την παρουσία τους στην ενδεκάδα.

ΑΕΚ – Ξάνθη Live Streaming

Εκτός αποστολής έμειναν πέρα από τους ανέτοιμους Τσιγκρίνσκι και Κλωναρίδη, οι Παουλίνιο και Σιμάο. Όπως και ο Γιακουμάκης που είναι τιμωρημένος από πέρσι. Αντίθετα, διαθέσιμοι είναι οι Ντέλετιτς και Αλμπάνης.

Το αποτέλεσμα και η εικόνα της ΑΕΚ απόψε πιθανώς να κρίνουν και το μέλλον του Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο. Πέρα από τη νίκη είναι προφανές πως η διοίκηση περιμένει να δει σημάδια αγωνιστικής προόδου και το αποτέλεσμα της δουλειάς του Πορτογάλου τεχνικού.

ΑΕΚ – Ξάνθη Live Streaming

Ένα πρόβλημα για τον Κίκο Ραμίρεθ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός κόουτς δεν υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του Βασίλη Φασίδη. Ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή: Σάο Μπέντο, Άμπαντ, Σόσα, Μπαξεβανίδης, Ντίρεσταμ, Λισγάρας, Μαλεζάς, Καρασαλίδης, Ντε Λούκας, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Τερκί, Στάρτζεον, Ντε Αμορίμ, Τζουρίτσκοβιτς, Μπαριέντος, Ρενέλα, Φοσέ, Εντουάρντο.

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 22:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την NOVA.

Κάθε μέρα πλούσιο Live Streaming*

ΑΕΚ – Ξάνθη Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το AEK – Xanthi live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News