Σλόβαν Μπρατισλάβα - ΠΑΟΚ Live Streaming

Σλόβαν Μπρατισλάβα - ΠΑΟΚ Live Streaming

Σλόβαν – ΠΑΟΚ Live στοίχημα

Σλόβαν Μπρατισλάβα – ΠΑΟΚ Live Streaming: Με την εικόνα -και όχι το αποτέλεσμα- των ματς κόντρα στον Άγιαξ θέλει να «χτυπήσει» την Σλόβαν Μπρατισλάβας ο ΠΑΟΚ, για να βάλει βάσεις πρόκρισης από το πρώτο ματς στη Σλοβακία.

Με την εικόνα -και όχι το αποτέλεσμα- των ματς κόντρα στον Άγιαξ θέλει να «χτυπήσει» την Σλόβαν Μπρατισλάβας ο ΠΑΟΚ, για να βάλει βάσεις πρόκρισης από το πρώτο ματς στη Σλοβακία.

Να αφήσει οριστικά πίσω τον αποκλεισμό από το Champions League και να πάρει από τώρα τη… μισή πρόκριση στους ομίλους του Europa θέλει ο ΠΑΟΚ, στο σημερινό πρώτο ματς κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Οι δύο εμφανίσεις κόντρα στον Άγιαξ -παρά τον αποκλεισμό- έχουν επιβεβαιώσει πολλές από τις αρετές του συνόλου του Άμπελ Φερέιρα.

[the_ad id=”309113″]

Σλόβαν Μπρατισλάβα – ΠΑΟΚ Live Streaming

Αυτές τις αρετές θέλει να δει και σήμερα (22:00, Cosmote Sport 1) ο Πορτογάλος τεχνικός, ώστε να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μιας καλής ευρωπαϊκής πορείας.

Ο Φερέιρα και οι συνεργάτες του έχουν εντοπίσει τις αμυντικές αδυναμίας των Σλοβάκων –ιδιαίτερα στις πτέρυγες- ενώ έχουν επικεντρωθεί και τα στημένα, τόσο σε επίθεση, όσο και σε άμυνα. Στις εκτελέσεις, μάλιστα, έχει αναπτυχθεί ειδικό πλάνο, που έχουν δουλέψει οι παίκτες στις τελευταίες προπονήσεις.

Η πιθανή 11άδα για το παιχνίδι στη Σλοβακία –σε διάταξη 4-2-3-1 είναι η εξής: Πασχαλάκης –Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης-Εσίτι, Ελ Καντορί – Ζαμπά, Πέλκας, Μπίσεσβαρ – Άκπομ.

[the_ad id=”309115″]

Σλόβαν Μπρατισλάβα – ΠΑΟΚ Live Streaming

Ο Αμπέλ Φερέιρα τόνισε πως ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του τους αγώνες με τον Άγιαξ και κοιτάζει το μέλλον του.

Οι αγώνες με τον Άγιαξ ανήκουν στο παρελθόν και ο ΠΑΟΚ επικεντρώνεται στο να χτίσει το ευρωπαϊκό του μέλλον στους αγώνες με τη Σλόβαν, όπως δήλωσε ο Αμπέλ Φερέιρα εν όψει του πρώτου αγώνα, την Πέμπτη στην Μπρατισλάβα, για τα playoffs του Europa League.

Αναλυτικά, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για:

-τη διαχείριση μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ: «Αυτή η δυάδα αγώνων είναι στο παρελθόν. Στο παρόν μας προετοιμάζουμε το μέλλον μας. Η ιστορία των παιχνιδιών με τον Άγιαξ, πέρασε. Πλέον είμαστε συγκεντρωμένοι στην τακτική προετοιμασία του παιχνιδιού με την Σλόβαν. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον σύλλογο, και τους ποδοσφαιριστές, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να δείχνουμε την αξία μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θα πρέπει αύριο να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να δείξουμε μεγάλη επιθετικότητα στο γήπεδο».

-το αν περιμένει αντίδραση από τον ΠΑΟΚ: «Όπως είπα πριν, είμαστε στο παρόν για να προετοιμάσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε όσο γίνεται τους πόρους που έχουμε».

Σλόβαν Μπρατισλάβα – ΠΑΟΚ Live Streaming

-το αν θα κάνει ροτέισον τώρα που αρχίζει και το πρωτάθλημα: «Για μένα ο πιο σημαντικός αγώνας είναι πάντα ο επόμενος. Παίζουμε ένα παιχνίδι κάθε φορά και έτσι προετοιμαζόμαστε, κάθε φορά».

-το αν νιώθει πίεση: «Κανένας δεν μπορεί να μου ασκήσει μεγαλύτερη πίεση σε εμένα, από ότι εγώ. Απαιτώ ότι και από τους παίκτες μου. Θέλω να είμαι κάθε μέρα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Νομίζω ότι όλοι μας πρέπει να κάνουμε αυτό, όσοι υπηρετούμε αυτόν το σύλλογο, για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για αυτόν».

-το αν η καλή φόρμα της Σλόβαν κρατά σε εγρήγορση τους παίκτες του: «Όποιος γνωρίζει από ποδόσφαιρο ξέρει ότι δεν υπάρχουν πουθενά εύκολα παιχνίδια. Είναι σίγουρο ότι θα αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο σενάριο, με μια ομάδα που έχει το απόλυτο και παίζει στην έδρα της. Θα συναντήσουμε εμπόδια για αυτό και θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι».

-το τι θα ήθελε να βελτιώσει σε σχέση με τα ματς με Άγιαξ: «Αυτό το παιχνίδι είναι στο παρελθόν. Το αυριανό είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, με διαφορετικές συνθήκες. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δουλέψαμε σκληρά και κάθε ποδοσφαιριστής γνωρίζει απόλυτα το τι θέλουμε από αυτόν. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για αύριο, ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο αλλά πιστεύουμε ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

-το αν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα: «Γνωρίζετε ότι αναγκαστήκαμε να κάνουμε αρκετές αλλαγές στο κέντρο. Από την αρχή είπα ότι έχουμε πολύ καλή βάση ποδοσφαιριστών. Ξέρω την αυριανή ενδεκάδα, αύριο θα την μάθετε και εσείς. Η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή στα παιχνίδια με τον Άγιαξ, και δεν θα είχε νόημα να προβούμε σε πολλές αλλαγές».

Σλόβαν Μπρατισλάβα – ΠΑΟΚ Live Streaming

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει κατευθύνσεις για τους φίλους της ομάδας που θα δουν τον αγώνα με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα και ζητεί κόσμια συμπεριφορά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

Σε καθε γήπεδο, σ΄ όλη τη Γη. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον κόσμο του στο πλευρό του στη Μπρατισλάβα κόντρα στη Σλόβαν. Το paokfc.gr έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους εκδρομείς του Δικεφάλου.

Μετά τη σύσκεψη ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (21.08) ανάμεσα στα στελέχη των δύο ομάδων, της UEFA και της σλοβακικής αστυνομίας αποφασίστηκαν τα εξής:

Το σημείο συνάντησης για τους φιλάθλους του Δικεφάλου είναι η Main Square και η ώρα συγκέντρωσης έχει οριστεί στις 17:30 (τοπική ώρα).

Απο εκεί οι φίλαθλοι της ομάδας θα μεταβούν στο γήπεδο με συνοδεία της τοπικής αστυνομίας.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00 (τοπική ώρα).

Στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας με διαβατήριο ή ταυτότητα που πρέπει ν’ αντιστοιχεί με το ονομα που αναγράφεται στο εισιτήριο.

Επίσης, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Σλοβακίας, δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε άτομο υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ.

Βοηθήστε την ομάδα μας να δώσει άλλη μια μάχη χωρίς την οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πιθανή τιμωρία.

[the_ad id=”309113″]

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 22.00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV 1

Σλόβαν Μπρατισλάβα – ΠΑΟΚ Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

http://assia.tv/live2/livestream/?lang=

http://www.sports-stream.net/ch/ch10.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News