Άρης - Μόλντε Live Streaming

Άρης - Μόλντε Live Streaming

Άρης – Μόλντε Live Streaming

  • 15/8/2019 – 21:30
  • Κλ. Βικελίδης
  • Cosmote TV

Άρης – Μόλντε Live Streaming: Έχουν μπροστά τους βουνό και έχουν την πίστη ότι μπορούν να το ανέβουν στον Άρη, που θα υποδεχτούν τη Μόλντε στη ρεβάνς του εις βάρος τους 3-0 για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League

Το έργο τους είναι σίγουρα δύσκολο. Ωστόσο, στον Άρη δεν είναι αποφασισμένοι να εγκαταλείψουν τις ελπίδες για συνέχεια της ευρωπαϊκής τους πορείας.

Ο Σάββας Παντελίδης και οι παίκτες του θα παραταχθούν με πίστη για την ανατροπή κόντρα στη Μόλντε (21:30, Cosmote Sports 1), μια βδομάδα μετά το 3-0 του πρώτου ματς στη Νορβηγία, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν σίγουρα να βελτιώσουν την κακή εικόνα του πρώτου ματς, αλλά και να κυνηγήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητες που έχουν να κάμψουν τις αντιστάσεις της Μόλντε στο «Κλ. Βικελίδης».

[the_ad id=”309153″]

Άρης – Μόλντε Live Streaming

Μεγάλη απουσία στην προσπάθεια αυτή είναι ο Βέλεθ, ο οποίος τιμωρήθηκε στο πρώτο παιχνίδι με τους Νορβηγούς. Αντίθετα, ο Παντελίδης μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίας τους Χάμχα Γιουνές, ο οποίος δεν είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά υπάρχει πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του ματς.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» θα προσαρμόσει την 11άδα του σε 4-2-3-1, με μια θέση στα χαφ να είναι η μοναδική που μένει «ανοιχτή». Πρόκειται για τη θέση δίπλα στον Ματίγια, την οποία διεκδικούν οι Σάσα και Μπάσα, με τον πρώτο να έχει προβάδισμα.

Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, – Κάρχουτ, Δεληζήσης, Ροζ, Σούντγκρεν – Ματίγια, Σάσα, -Φετφατζίδης, Ντιγκινί, Λάρσον – Ιντέγε.

Φυσικά, όπλο για τον Άρη στην προσπάθεια της μεγάλης ανατροπής, αποτελεί και η δυναμική παρουσία του κόσμου, που παρά την ιδιαιτερότητα της ημέρας, αναμένεται να γεμίσει το «Κλ. Βικελίδης».

[the_ad id=”309112″]

Άρης – Μόλντε Live Streaming

Αποφασισμένος για… μάχη εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της ρεβάνς του Άρη με τη Μόλντε για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο τεχνικός των «κίτρινων» εξέφρασε την πεποίθηση πως το 3-0 της Νορβηγίας μπορεί να ανατραπεί, ενώ στάθηκε στην αξιοποίηση των στιγμών του αγώνα και ζήτησε-ει δυνατό-ένα γρήγορο γκολ.

Αναλυτικά, ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για:

-το αν είναι εφικτή η ανατροπή: «Το πρώτο παιχνίδι δεν έπρεπε να τελειώσει έτσι και από δικά μας λάθη φτάσαμε στο 3-0. Δεν είναι εύκολο να γυρίσει το σκορ, αλλά έχουμε μια ομάδα που μέσα στο γήπεδό της είναι παραγωγική.

Έχω την αίσθηση πως αν στις στιγμές του παιχνιδιού είμαστε προσεκτικοί, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλη την εβδομάδα συζητούσαμε πώς θα ήταν το πρώτο ματς αν δεν κάναμε αυτά τα λάθη. Πρέπει να τα περιορίσουμε. Έχουμε πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν πρέπει να σπρώξουμε το παιχνίδι παραπάνω από όσο πρέπει. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό όταν έχουμε την μπάλα κι όταν δεν την έχουμε να έχουμε πίστη και πάθος».

-το πώς θα παραταχθεί η Μόλντε: «Είμαστε προετοιμασμένοι και για τα δύο πλάνα της Μόλντε, είτε βγει μπροστά για να σκοράρει, είτε πάει να παίξει με αντεπιθέσεις. Δυστυχώς δεν έχει τόσα πολλά μέσα στη Νορβηγία και δεν ξέρουμε τα πλάνα τους».

Άρης – Μόλντε Live Streaming

-το τι πρέπει να δείξει ο Άρης: «Πρέπει πρώτα να δείξει ότι πιστεύει πως αυτό το ματς μπορεί να γυρίσει. Αν δεν το πιστεύεις, δεν μπορείς να το κάνεις. Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι στην καριέρα μου και έχω κάνει τα πάντα για να μη μείνει έτσι».

-τη διαφορά αγωνιστικού ρυθμού: «Όσο προχωράς και δίνεις ματς αποκτάς ρυθμό. Όμως ένα ματς έχει ψυχολογικές στιγμές και στη Νορβηγία δεν ήταν υπέρ μας. Ελπίζουμε να είναι την Πέμπτη».

-την ανάγκη του Άρη για γκολ: «Πέρσι η ομάδα έχανε 1-2 στο 60’ και κέρδισε 7-2. Η ομάδα πάντα κάνει πολλές φάσεις. Και στον προηγούμενο γύρο παρότι ήρθαμε 0-0 κάναμε πολλές ευκαιρίες. Αν μπει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όλα αλλάζουν για μας».

-το σχήμα του Άρη: «Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα για τους Νορβηγούς, εκείνοι γιατί να μάθουν; Δεν θα πω τίποτα. Έχουμε ετοιμάσει κάποια πράγματα, αλλά θα τα δείτε».

-την ψυχολογία στην ομάδα: «Ο ρόλος μου δεν είναι να μαλώσω τους παίκτες, αλλά να τους δείξω την εμπιστοσύνη μου. Δουλέψαμε στο ψυχολογικό κομμάτι τις πρώτες μέρες. Έχουν γυρίσει δυσκολότερα ματς από αυτό. Μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς και θα το κάνουμε».

[the_ad id=”309113″]

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 21.30, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV

Άρης – Μόλντε Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

http://drakula.top/soccer/aris-thessaloniki-molde-rds885590?l=1430808281

http://drakula.top/soccer/aris-thessaloniki-molde-rds885584?l=1430808281

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News