Λιόλιος: «Θα προχωρήσουμε σε όμορφες ενέργειες» - Τι είπε για κοινή συνάντηση Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Λιόλιος: «Θα προχωρήσουμε σε όμορφες ενέργειες» - Τι είπε για κοινή συνάντηση Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε για τη συνάντηση του με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Τι δήλωσε οι «πράσινοι».

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είπε για τη συνάντηση με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Είχαμε την χαρά και την τιμή να έρθουν στα γραφεία της ΕΟΚ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Είμαι χαρούμενος γιατί ανταλλάξαμε απόψεις για το καλό του ελληνικού μπάσκετ και την αναβάθμιση του. Θα προχωρήσουμε σε πολύ όμορφες ενέργειες και κινήσεις για να αναβαθμίσουμε το μπάσκετ στην Ελλάδα. Όταν μιλάμε για το μπάσκετ, το μόνο καλό είναι να αναβαθμίσουμε αυτό που κάποιοι το λένε προϊόν, εγώ το λέω αγάπη και τρέλα».

Για το αν μπορεί να υπαρξει κοινή συνάντηση Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού σε ενωτικό κλίμα την επόμενη φορά που θα βρεθούν στην ΕΟΚ, είπε: «Νομίζω πως όλα τα βήματα πρέπει να είναι προσεκτικά σε ότι κάνουμε. Όλοι θέλουμε το καλό του ελληνικού μπάσκετ. Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν ξεκάθαρες σκέψεις από όλους μας και ειλικρινείς σχέσεις.

Ο Γιώργος Καλαϊτζής από την πλευρά του ανέφερε: «Χαιρόμαστε πάρα πολύ σαν Παναθηναϊκός που κάναμε και επίσημα την πρώτη γνωριμία με τον καινούριο πρόεδρο και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. Είμαστε σίγουροι πως από εδώ και πέρα ότι γίνει θα έχει γνώμονα το καλύτερο. Για τον Παναθηναϊκό πάντα τους κανόνες και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Έχουμε περισσότερα πράγματα που μας ενώνουν παρά που μας χωρίζουν. Νομίζω πως ο σεβασμος κερδίζεται μεταξύ των ανθρώπων και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα μπορεί να έρθει και αυτή η ώρα.

Στο τέλος μίλησε και ο Παρθενόπουλος: «Μας κατέθεσε κάποιες καθαρές σκέψεις του, τις οποίες εμείς θα στηρίξουμε αν όλα αυτά είναι προς όφελος του μπάσκετ. Θέλουμε το ελληνικό μπάσκετ να πάει μπροστά όπως ήταν πριν».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News