ΛΙΝΚΟΛΝ - ΠΑΟΚ Live Streaming | Lincoln - PAOK

ΛΙΝΚΟΛΝ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΛΙΝΚΟΛΝ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΛΙΝΚΟΛΝ – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Στον βράχο του Γιβραλτάρ ο ΠΑΟΚ! Αντιμετωπίζει (16/9, 19:45) στην πρεμιέρα των ομίλων του UEFA Europa Conference League τη Λίνκολν.

Ο δικέφαλος του Βορρά απέναντι σε μια από τις πιο άπειρες ομάδες της Ευρώπης δεν θέλει να πέσει θύμα έκπληξης. Φιλοδοξεί να ανοίξει λογαριασμό στις νίκες, προκειμένου με το «καλημέρα» να πάρει κεφάλι στο 6ο γκρουπ.

Lincoln – PAOK Live Streaming

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αναμφισβήτητα υπερέχει σε εμπειρία και ποιότητα. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός από το «τρίποντο» θα αυξήσει τον προβληματισμό που έφερε η εντός έδρας ήττα (0-1) από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League. 

Το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει κάποια σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Οι Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Ίνγκασον, Καγκάβα, Σοάρες και Ολιβέιρα δεν ακολούθησαν την αποστολή στο Γιβραλτάρ. Ωστόσο, το ρόστερ της ελληνικής ομάδας διαθέτει λύσεις για να ξεπεράσει το εμπόδιο της άσημης Λίνκολν.

Στις φετινές του ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης ξεπέρασε αρχικά το εμπόδιο της Μποέμιανς απαντώντας με νίκη 2-0 στην ήττα (1-2) του πρώτου ματς και στη συνέχεια «σφράγισε» το εισιτήριο για τους ομίλους με νίκη εκτός έδρας (2-0) και ισοπαλία στην Τούμπα (1-1) επί της Ριέκας.conference league Live Streaming

ΛΙΝΚΟΛΝ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Η Λίνκολν διαθέτει ενθουσιασμό, παίζει με άγνοια κινδύνου και αυτό την καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνη. Στο Γιβραλτάρ είναι το απόλυτο αφεντικό και μετράει 17 εγχώριους τίτλους τα τελευταία 19 χρόνια, όμως έχει ελάχιστες ευρωπαϊκές παραστάσεις.

Η νίκη επί της Σέλτικ τη σεζόν 2016/17 στα προκριματικά του Champions League είναι η πιο ιστορική της στιγμή, ενώ φέτος συμμετέχει για πρώτη φορά σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης και το κλίμα είναι πανηγυρικό μετά την πρόκριση κόντρα στη Ρίγα (1-1, 3-1). «Θέλουμε να διασκεδάσουμε κάθε λεπτό της συμμετοχής μας στον όμιλο του Europa Conference League και θα παίξουμε με πάθος», δήλωσε ο προπονητής της Λίνκολν, Ραούλ Καστίγιο.

O Ισπανός τεχνικός καλείται να διαχειριστεί ένα ρόστερ που απαρτίζεται από ημιεπαγγελματίας ποδοσφαιριστές, αφού οι περισσότεροι παίκτες κάνουν και δεύτερες δουλειές. Live Streaming

ΛΙΝΚΟΛΝ – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΛΙΝΚΟΛΝ – ΠΑΟΚ

ΛΙΝΚΟΛΝ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News