Λίγο μπάσκετ να έπαιζε ο Γκριγκόνις... ο Παναθηναϊκός θα ήταν στην οκτάδα της Ευρωλίγκα!

Παναθηναϊκός: Ο παίκτης που «έρχεται» για βοήθεια σε Γκριγκόνις

Για μια νέα ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό απαιτείται χρόνος για να «δέσει» η ομάδα…

… αλλά τι έλειπαν από το Τριφύλλι τις πρώτες αγωνιστικές της Ευρωλίγκα; Οι πόντοι του Γκριγκόνις! Οι οποίοι και «αναπληρώθηκαν» επιτυχώς από την προσθήκη του Μπέικον.




Το Τριφύλλι στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς ηττήθηκε σε τρεις περιπτώσεις στο… νήμα από Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό και Παρτιζάν (με την περίφημη «σφαγή» στο ΟΑΚΑ και τα μικροεπεισόδια).

Αν είχε μπει και ο Γκριγκόνις στο κλίμα, ο Παναθηναϊκός θα ήταν μέσα στην οκτάδα. Η μεγάλη ειρωνεία ήταν πως οι «πράσινοι» μόλις ξέφυγαν από τη 18η θέση (!), κάτι το οποίο δεν ήταν αντιπροσωπευτικό για το υλικό που διαθέτει η ομάδα.

Σκεφτείτε πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο 4-6 στην Ευρωλίγκα και απέχει μόλις 1 νίκη από την οκτάδα.




Αν ο Λιθουανός απέδιδε τα προσδοκώμενα, θα ήταν βέβαιο ότι το Τριφύλλι με ένα ρεκόρ 6-4 ή και… 7-3, θα μπορούσε να διαχειριστεί με μεγαλύτερη άνεση τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια του προγράμματος, το οποίο υπενθυμίζεται πως περιλαμβάνει και 3 σερί εκτός έδρας ματς με Βαλένθια, Εφές και Μπαρτσελόνα πριν το «εντός» με Ολυμπιακό!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News