Λιγκ Καπ: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ πράξη πρώτη με φόντο τα ημιτελικά!

Λιγκ Καπ: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ πράξη πρώτη με φόντο τα ημιτελικά!

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (5/12, 16:30, PAO TV) για το πρώτο παιχνίδι μιας σειράς που θα δώσει σε μία από τις δύο ομάδες το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στην έδρα του για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Λιγκ Καπ στο βόλεϊ. Οι δύο ομάδες έναν μήνα μετά τη μάχη τους για το πρωτάθλημα στον Άγιο Θωμά, αναμένεται να κοντραριστούν ξανά αλλά αυτή τη φορά με σκοπό να πάρουν ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση του θεσμού.

Να αναφέρουμε ότι την περασμένη σεζόν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αναμετρήθηκαν στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ με το Τριφύλλι να παίρνει την πρόκριση. Αρχικά το πρώτο παιχνίδι το είχε κερδίσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» με 3-2 σετ, ενώ η ρεβάνς βάφτηκε πράσινη με 3-0.

Φέτος οι δύο ομάδες βρίσκονται σε μια περίοδο με αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα και λόγω Ευρώπης, ενώ να θυμίσουμε ότι οι πράσινοι κατεβαίνουν με καλή ψυχολογία στο συγκεκριμένο ματς, καθώς προέρχονται από νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό με 3-2 έπειτα από ανατροπή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News