Λήγει η διορία για μεταγραφή - Τα τελευταία δεδομένα

Κάτας: «Η άμυνα το «κλειδί» - Ένιωσα περίεργα στην Πυλαία»

Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του μπασκετικού Παναθηναϊκού ενόψει του αποψινού τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας με τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ μετέφερε ο Δημήτρης Κοντός στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αν μπει ζεστός, τότε δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Το πρόβλημα θα είναι, αν ο Προμηθέας θα είναι εύστοχος και το γεγονός πως είναι το φαβορί της αναμέτρησης μπορεί να τον επηρεάσει», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Αν το χάσει ο Παναθηναϊκός, θα είναι σημαντική αποτυχία. Από το 1995/96 κάθε σεζόν έχει έναν τίτλο, από το Παρίσι και μετά δεν έχει χάσει ένα τρόπαιο. Έχει μπροστά του την πρώτη μεγάλη πρόκληση ο Παναθηναϊκός, με Αλβέρτη, Διαμαντίδη, Τριαντόπουλο και την υπόλοιπη ομάδα που είναι στη διοίκηση».

Λήγει η διορία για μεταγραφή – Τα τελευταία δεδομένα

Παράλληλα, σχολίασε τα τελευταία μεταγραφικά σενάρια, τονίζοντας ότι εκτός απροόπτου, ο Παναθηναϊκός θα περιμένει τον Μπρέι, ο οποίος από τη σειρά των ημιτελικών θα μπορεί να αγωνιστεί.

Αλλωστε, η όποια απόφαση πρέπει να ληφθεί μέχρι τη Δευτέρα, καθώς τότε πρέπει να δηλωθεί η τελευταία αλλαγή που έχουν δικαίωμα να κάνουν οι «πράσινοι» για το εγχώριο ρόστερ τους.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News