Λιάγκας: «Θα σκότωνα τον Τζόρτζεβιτς με το αυτοκίνητο» (vid)

Λιάγκας: «Θα σκότωνα τον Τζόρτζεβιτς με το αυτοκίνητο» (vid)

Σε μια απίθανη αποκάλυψη προχώρησε, ο Γιώργος Λιάγκας κατά την διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό».

Ένα απίθανο περιστατικό με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μοιράστηκε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας.




Πιο συγκεκριμένα ο πολύπειρος παρουσιαστής αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, λίγο έλειψε να πατήσει με το αυτοκίνητο του τον άλλοτε εμβληματικό αρχηγό του Ολυμπιακού.

«Χθες πήγα να πατήσω με το αυτοκίνητο τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Πετάχτηκε και θα τον σκότωνα ειλικρινά. Γλιτώσαμε και οι δυο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής αφήνοντας άφωνους τους συνεργάτες του οι οποίοι βρίσκονταν στο πάνελ της εκπομπής.

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη έγινε με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή ο Γιώργος Καραγκούνης, με τον Λιάγκα να βρίσκει έτσι την ευκαιρία να μας αποκαλύψει το συγκεκριμένο περιστατικό από το οποίο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News