Λιάγκας σε Σκορδά: «Επειδή μου αρέσει ο Ολυμπιακός, κάνω μπούλινγκ στον Παναθηναϊκό;» (vid)

Λιάγκας σε Σκορδά: «Επειδή μου αρέσει ο Ολυμπιακός, κάνω μπούλινγκ στον Παναθηναϊκό;» (vid)

Στη συζήτηση τον Παναθηναϊκό με τον Ολυμπιακό έβαλε ο Γιώργος Λιάγκας, όταν βρέθηκε σε αντιπαράθεση με τη Φάιη Σκορδά για… την Ιρίνα Σάικ και τον Τζέισον Στέιθαμ.

«Γούστα είναι αυτά Γιώργο» σχολίασε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, με τον Λιάγκα να συνεχίζει: «Για το γούστο μου μίλησα. Συγγνώμη τώρα, να μην τρελαθούμε. Στο πλαίσιο του #metoo απαγορεύεται να πούμε ότι μας αρέσει μία γυναίκα, ενώ δεν μας αρέσει μια άλλη; Ε, τι “γούστα είναι αυτά;”. Συγγνώμη τώρα, μιλάω για μένα. Θες να μιλήσεις εσύ για μένα εδώ; Να κάτσω εδώ και να μη λέω τίποτα».

«Έχει σχέση ποια σου αρέσει εσένα; Γιατί πίσω από αυτό υπονοείς ότι η Ιρίνα Σάικ είναι η ωραία γυναίκα, ενώ η άλλη είναι μία πιο εναλλακτική» απάντησε η Σκορδά, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει στην συνέχεια: «Μην αφαιρέσουμε το δικαίωμα να έχουμε άποψη. Δηλαδή ότι μ’ αρέσει ο Ολυμπιακός και όχι ο Παναθηναϊκός σημαίνει ότι κάνω bullying στον Παναθηναϊκό; Τι πράγματα είναι αυτά; Μ’ αρέσει σαν γυναίκα περισσότερο η μία από την άλλη. Εσύ γιατί λες ότι σ’ αρέσει ο Τζέισον Στέιθαμ; Δικαίωμά σου! Σου είπα εγώ να μην το λες; Έλα Θεέ και Κύριε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News