Λιάγκας: «Σάσα μου μην πας για πέντε μήνες στο θέατρο, δεν θα πάθεις τίποτα!» (vid)

Λιάγκας: «Σάσα μου μην πας για πέντε μήνες στο θέατρο, δεν θα πάθεις τίποτα!» (vid)

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε σήμερα στο «Πρωινό» όσα έγιναν στο «Ακροπόλ» όταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αρνήθηκε να παίξει για τη Σάσα Σταμάτη με αποτέλεσμα εκείνη να αποχωρήσει.

«Ε μην πας βρε Σάσα μου για πέντε μήνες στο θέατρο, δεν θα πάθει τίποτα ούτε το θέατρο ούτε εσύ», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στην εκπομπή: «Όλοι καταδικάσαμε τη Σάσα Σταμάτη, δεν υπήρχε άνθρωπος που θα πει μπράβο. Όλοι, σωστά. Από εκεί και πέρα… Τι περιμένουμε; Να υπάρξει επίσημη θέση ότι απαγορεύεται η είσοδος ενός πολίτη στο θέατρο; Δεν γίνεται αυτό στη Δημοκρατία.

 

Η Σάσα Σταμάτη θα έπρεπε να το σκεφτεί αν μετά από αυτό που έγινε πρέπει για ένα διάστημα να πάει στο θέατρο. Δηλαδή εγώ αν ήμουν Σάσα Σταμάτη με αυτό που είχα κάνει – με αγάπη της το λέω – για ένα διάστημα θα απέφευγα να πάω στο θέατρο για να μην προκαλέσω. Για να μην αναγκάσω τον οποιονδήποτε Χαραλαμπόπουλο δικαίως να μου πει σήκω και φύγε.

Αυτή είναι η ιστορία. Αν είμαι η Σάσα Σταμάτη και έχω ενσυναίσθηση – φταίω δεν φταίω, στο μυαλό της μπορεί να μην φταίει η Σάσα – όταν έχει δημιουργηθεί αυτό το θέμα, ε μην πας βρε Σάσα μου για πέντε μήνες στο θέατρο, δεν θα πάθει τίποτα ούτε το θέατρο ούτε εσύ».

Νωρίτερα ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφερθεί σε νέες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, σημειώνοντας πως από τη μεριά του θεάτρου υπάρχει και η εξής εκδοχή: ότι δεν υπήρχε πρόσκληση προς τη Σάσα Σταμάτη, απλώς πήγε να πληρώσει το εισιτήριο και επειδή στο ταμείο την αναγνώρισαν, της είπαν ότι θα της δώσουν πρόσκληση.

newsbeast.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News