Λεβερκουζεν - Παναθηναικος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (17/7)

Λεβερκουζεν-Παναθηναικος Live Streaming

Λεβερκουζεν – Παναθηναικος | Leverkusen – Panathinaikos Live Streaming: Μετράει δυνάμεις ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν (Κυριακή 18.00)  στο Zell am See της Αυστρίας τη Λεβερκούζεν στο πιο δυνατό φιλικό που έχουν δώσει μέχρι τώρα στην περίοδο της προετοιμασίας.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει στο βάθος του μυαλού του τον πρώτο επίσημο αγώνα στα προκριματικά του Conference League (αρχές Αυγούστου) και θέλει να δει από τους παίκτες του συγκεκριμένα πράγματα κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Bundesliga.

Ο Σέρβος προπονητής, μετά τη φυγή του Μακέντα αναμένει το βασικό σέντερ φορ, όμως βλέπει αργά αλλά σταθερά τα νέα πρόσωπα στο ροστερ του να αυξάνονται. Ο Ισλανδός στόπερ ο Χόρτνουρ Μάγκνουσον αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Βέλεθ και απέναντι στη Λεβερκούζεν αναμένεται να κάνει ντεμπούτο.

Οι «πράσινοι» την Πέμπτη επικράτησαν 1-0 με αντίπαλο την Αλ Ντουαχαΐλ από το Κατάρ στο δεύτερο φιλικό. Κορυφαίοι ήταν οι Γκάνεα, Παλάσιος, Αϊτόρ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Ισπανός εξτρέμ από το σημείο του πέναλτι, ενώ οι Παλάσιος, Ιωαννίδης και Καμπετσής έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ.

Ο Γιοβάνοβιτς με τη λήξη της αναμέτρησης στάθηκε στο επόμενο φιλικό με τη Λεβερκούζεν, λέγοντας: «Είναι ένα παιχνίδι που ίσως είναι πολύ πιο δυνατό από ότι θα μας χρειαζόταν. Όμως πάντα μέσα από αυτά τα παιχνίδια βλέπεις περισσότερα πράγματα για την ομάδα. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι από τις κορυφαίες στην Bundesliga. Θέλουμε να δούμε που βρισκόμαστε σε σχέση με τέτοιου επιπέδου ομάδες». Κύπελλο Ελλάδας Live Streaming

Λεβερκουζεν – Παναθηναικος Live Streaming: Παλιοί γνώριμοι

Η Λεβερκούζεν προετοιμάζεται για την έναρξη της σεζόν στην Bundesliga και μάλιστα στην πρεμιέρα την περιμένει μεγάλο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ. Οι «ασπιρίνες» σε πρόσφατο φιλικό επικράτησαν 6-1 της Ντούισμπουργκ (γ. κατηγορίας) με τον προπονητή Τζεράλντο Σεοάνε να δίνει χρόνο και στο νέο αίμα της ομάδας.

Πέρυσι τερμάτισαν στην 3η θέση με 64 βαθμούς πίσω από τις Ντόρτμουντ (69 β.) και Μπάγερν (77 β.). Έτσι, μετά από δύο χρόνια απουσίας επέστρεψαν στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Στη Λεβερκούζεν δίνουν καθημερινή «μάχη» για να διατηρήσουν στο ρόστερ της τον Πάτρικ Σικ. Τη σεζόν 21/22 ο Τσέχος επιθετικός τερμάτισε στη 2η θέση των σκόρερ στην Bundesliga με 24 γκολ σε 27 εμφανίσεις και βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Παναθηναϊκός και Λεβερκούζεν θα αναμετρηθούν για 3η φορά στην ιστορία τους. Οι δύο προηγούμενες ήταν τη σεζόν 1993/94 στους «16» του Κυπελλούχων. Οι Γερμανοί πανηγύρισαν δύο νίκες (1-4 στην Αθήνα και 2-1 στη Γερμανία) και προκρίθηκαν στους «8» της διοργάνωσης.live streaming

Προσγειωμένος ο Μπαρτ Σένκεφελντ

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Σένκεφελντ: «Εν τέλει κρατάμε το αποτέλεσμα αλλά νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο δεν πρεσάραμε καλά την αντίπαλη ομάδα. Παρ’ όλα αυτά δημιουργήσαμε 2-3 μεγάλες ευκαιρίες για γκολ και στο τέλος κερδίσαμε το πέναλτι και σκοράραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση ήταν καλύτερη, συνεχίσαμε το παιχνίδι. Φυσικά μπορούμε να βελτιωθούμε.

Στο τέλος της ημέρας χρειάζεται να αποδείξεις τι θέλεις να κάνεις ως ομάδα. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ. Είναι καλό που κάποιοι παίκτες είμαστε 1-2 χρόνια μαζί και φυσικά παρέμεινε ο προπονητής. Υπάρχει κάτι δομημένο αλλά χρειάζεται να το αποδεικνύουμε στο γήπεδο.

Πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Προσπαθούμε σκληρά και χρειάζεται να συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Να βρεθούμε στην καλύτερη φάση μας, να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Λεβερκουζεν – Παναθηναικος Live Streaming: Ικανοποιημένος ο Γιοβάνοβιτς

Για το επόμενο φιλικό και τις μεταγραφές: «Είναι ένα παιχνίδι πολύ πιο δυνατό αυτό που θα δώσουμε με τη Λεβερκούζεν, αλλά με αυτά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε μία κορυφαία ομάδα και θα δούμε το επίπεδό μας κόντρα σε τέτοιου επιπέδου ομάδων αν και είναι νωρίς. Ψάχνουμε κάποιες λύσεις μεσοεπιθετικά για να καλύψουμε κάποια κενά και να έχουμε την ποιότητα που θέλουμε».

«Σειρήνες» από την Γένοβα για Μπρινιόλι

Όπως σημειώνουν οι Ιταλοί, η Σάμπντορια εξετάζει τόσο την περίπτωση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι όσο και αυτή του Κολόμπι της Πάρμα. Φυσικά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν η περίπτωση του τερματοφύλακα του τριφυλλιού είναι πιο δύσκολη. Όπως και να έχει ο Μπρινιόλι έχει δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο με το τριφύλλι και για να παραχωρηθεί οι πράσινοι θα ζητήσουν ένα σημαντικό ποσό, μιας και ο Ιταλός αποτελεί τον βασικό κίπερ. Μένει να δούμε αν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει και επίσημη πρόταση στο τριφύλλι.

Λεβερκουζεν – Παναθηναικος Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/friendly/friendly/17_6_2022_18_00_bayer_leverkusen_panathinaikos/45-1-0-26619

Όλοι οι μεγάλοι αγώνες με ένα κλικ ζωντανά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News