Λεβαδειακος – Ολυμπιακος Live Streaming | Levadiakos - Olympiacos

Λεβαδειακος - Ολυμπιακος Live Streaming

Λεβαδειακος – Ολυμπιακος Live Streaming

Λεβαδειακος – Ολυμπιακος Live Streaming:

Ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στην πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου (17:00). Στόχος να βάλει δύσκολα σ’ ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναμφισβήτητα οι Βoιωτοί δεν έχουν υψηλές βλέψεις στον θεσμό του Κυπέλλου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα πέσουν αμαχητί. Στόχος τους είναι να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στους πρωταθλητές και να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο.

Levadiakos – Olympiacos Live Streaming

Ο Λεβαδειακός φέτος θέλει να επιστρέψει στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. Στο πρωτάθλημα της Super League 2, είναι εκ των πρωταγωνιστών στη βαθμολογία του Β’ ομίλου. Οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη σε 5 αγωνιστικές είναι αήττητοι (3-2-0) και την Κυριακή επικράτησαν με σκορ 3-1 του Ο.Φ. Ιεράπετρας με σκόρερ τους Νίλι, Δούμτσιο και Πολέτο.

Ο Ολυμπιακός στη Λιβαδειά θα ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές. Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά και ποδοσφαιριστές της Β’ ομάδας.

Ο Πορτογάλος προπονητής ανέβασε στην πρώτη ομάδα επτά παιδιά του Ολυμπιακού Β’, οι οποίοι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μπουν στην αποστολή. Πρόκειται για τους νεαρούς Μπαγκαλιάνη (στόπερ), Αποστολόπουλο, Νίκολιτς (μπακ), Ξενιτίδη (χαφ), Κωστή (μέσος), Κίτσο (χαφ) και Μαρίνο (εξτρέμ).super league Live Streaming

Λεβαδειακος – Ολυμπιακος Live Streaming

Ακόμα κι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» είναι φαβορί, προκειμένου να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες την Κυριακή επικράτησαν 2-1 του Βόλου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έμειναν μόνοι πρώτοι και αήττητοι στην Super League.

Στο συγκεκριμένο ματς ο Ολυμπιακός έδειξε επιμονή και υπομονή και τελικά πήρε το «τρίποντο» με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά στις καθυστερήσεις. Ο Βόλος είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 88’.

«Πιστέψαμε στη νίκη ακόμα και όταν μας ισοφάρισαν. Διαθέτουμε εμπειρία και ποιότητα και είμαι ευλογημένος που δουλεύω με αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Έχουν αγωνιστικό πνεύμα και είναι πάντα έτοιμοι να κάνουν πράξη όσα ζητάω», υποστήριξε ο Πέδρος Μαρτίνς.  

Οι «ερυθρόλευκοι» τελευταία φορά που έπαιξαν στη Λιβαδειά (στο πρωτάθλημα) ήταν τον 2019  και επικράτησαν εύκολα με σκορ 0-2, ενώ τις σεζόν 16/17 και 17/18 είχαν σκοντάψει με σκορ 1-1.Live Streaming σουπερ λιγκ

Λεβαδειακος – Ολυμπιακος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Λεβαδειακος – Ολυμπιακος

Λεβαδειακος – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/1_12_2021_17_00_levadiakos_olympiakos/47-1-0-24345

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News