Λεβαδειακος - ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (24/10)

Λεβαδειακος-ΑΕΚ Live Streaming 24-10

Λεβαδειακος – ΑΕΚ Live Streaming | Levadiakos – AEK Live Streaming: Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό (18:00) για την 9η αγωνιστική της Super League, θέλοντας να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της.

Ο Λεβαδειακός είναι έτοιμος να υποδεχτεί την ΑΕΚ προερχόμενος από σημαντική νίκη ψυχολογίας. Την περασμένη Τετάρτη, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο «Αλκαζάρ», έκανε την ανατροπή κόντρα στη Λάρισα (1-2). Έτσι πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και τόνωσε την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Τα γκολ του Νίκα (25’) και του Σκβάρκα (44’) οδήγησαν την ομάδα του Γιάσμικο Βέλιτς στην πρώτη της νίκη στη σεζόν. Πλέον, άπαντες στρέφονται ξανά στο πρωτάθλημα. Η κατάσταση για τους Βοιωτούς είναι εξαιρετικά δύσκολη αφού παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με μόλις 3 βαθμούς ύστερα από οκτώ αγωνιστικές (0-3-5).

Το θετικό είναι πως στην έδρα τους δείχνουν καλύτερο πρόσωπο και παραμένουν αήττητοι. Πιο συγκεκριμένα, αριθμούν δύο ισοπαλίες κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ με το ίδιο σκορ (1-1). Βέβαια, κόντρα στην ΑΕΚ «τρέχουν» κάκιστο σερί, αφού μετρούν οκτώ σερί ήττες χωρίς καν να σημειώσουν γκολ.SuperLeague Ελλάδα Live Streaming

Συνταγή που κερδίζει, δεν αλλάζει

Η ΑΕΚ πηγαίνει στη Λιβαδειά με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα στα πέντε ματς. Την Πέμπτη συμπλήρωσε πέντε διαδοχικές νίκες, σε όλες τις διοργανώσεις, παίρνοντας «σβηστά» την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου με το 2-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα γκολ της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, που προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, σημείωσαν οι Κοσίδης (6’) και Μάνταλος (πεν. 68’). Σήμερα, ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να επαναφέρει όλα τα πρόσωπα του βασικού «κορμού». Υπενθυμίζεται πως δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Άμπραμπατ, Τσούμπερ και Φαν Βέερτ, που ταλαιπωρούνται από μυϊκούς τραυματισμούς.

Η «Ένωση» δεν θέλει να αλλάξει την εικόνα της και θα επιχειρήσει και πάλι να πρεσάρει ψηλά και ασφυκτικά τον αντίπαλό της. Η συνταγή δείχνει να πετυχημένη, ειδικά το τελευταίο διάστημα, όπου η ΑΕΚ έχει φτάσει σε τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. Εκτός έδρας μέχρι στιγμής, με εξαίρεση την ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό, μετράει τρία «διπλά». Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι σε Λαμία (0-3), Παναιτωλικό (0-2) και Άρη (0-2).ΑΕΚ Live Streaming

Λεβαδειακος – ΑΕΚ Live Streaming: «Απίστευτη η στήριξη στο πρόσωπό μου»

Για το προσεχές ματς με τον Λεβαδειακό και όχι μόνο μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Αργεντίνος τεχνικός.

«Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να βλέπω τους παίκτες μου να διασκεδάζουν να παίζουν ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν σκεφτόμουν αν είναι εύκολο ή δύσκολο να διαχειρίζομαι καλούς παίκτες. Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής, ζω σεβόμενος τον διπλανό μου, σεβόμενος τους παίκτες μου.

Αυτό που κάνω είναι να δουλεύω με πολλή αγάπη, με πολύ πάθος, είμαι αφιερωμένος σ’ αυτό που κάνω. Ζω την κάθε μέρα διαφορετικά και ξέρω πως πολλά έχουν να κάνουν με τα αποτελέσματα. Δουλεύω για να έχει ταυτότητα η ομάδα μου στο παιχνίδι της. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικοί όλοι στην ομάδα και η στήριξη που μου παρέχουν όλοι είναι πραγματικά απίστευτο».AEK Live Streaming

Τα τελευταία νέα του «δικέφαλου»

Οι Νόρντιν Άμραμπατ, Στίβεν Τσούμπερ, Μιλάντ Μοχαμάντι και Τομ Φαν Βέερτ γυμνάστηκαν ατομικά. Μόνος του προπονήθηκε και ο Εχσάν Χατζισαφί, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό. Η κατάσταση του Ιρανού διεθνή αμυντικού θα επανεκτιμηθεί. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (18.00) εκτός έδρας αγώνα Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

Λεβαδειακος – ΑΕΚ Live Streaming: Εντυπωσιασμένος ο Ελίασον

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Κυπέλλου, ο Νίκλας Ελίασον μίλησε για την επιλογή της ΑΕΚ και τις εντυπώσεις του έως τώρα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Στον θεσμό του Κυπέλλου από τη στιγμή που σε αυτή τη φάση το παιχνίδι ήταν νοκ-άουτ, το πιο σημαντικό ήταν να βγούμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη. Και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Φυσικά, θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος στη διοργάνωση και να την κατακτήσουμε. Όπως τον ίδιο στόχο έχουμε και στο πρωτάθλημα.

Για εμάς λοιπόν το πιο σημαντικό ήταν να δείξουμε επαγγελματισμό και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Συνεπώς είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε. Οι οπαδοί μας είναι τρομεροί. Σε κάθε παιχνίδι μας σπρώχνουν προς τη νίκη και είναι απίστευτο να παίζεις μπροστά σε αυτή την ατμόσφαιρα. Σου αφήνουν ένα εξαιρετικό συναίσθημα.

Ειδικά από τη στιγμή που τους κάνουμε χαρούμενους με τις νίκες. Είναι ένα τρελό συναίσθημα να παίζουμε κάθε βδομάδα μπροστά σε αυτό το κοινό. Ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι Κυπέλλου δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Πρέπει να συνεχίσουμε με ταπεινότητα και με την ίδια συγκέντρωση αποδεικνύοντας σε κάθε παιχνίδι την ίδια θέληση για νίκες.

Τώρα μας περιμένει ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος δεν είναι εύκολο. Και στο επόμενο ματς που ακολουθεί πρέπει να του δώσουμε την ίδια προσοχή σε κάθε ένα από τα 90 λεπτά για να πάρουμε ακόμα τρεις πόντους»

«Καυτή» υποδοχή από τον κόσμο στην ΑΕΚ, η αποστολή του Λεβαδειακού

Αποθεωτικής υποδοχής έτυχε στη Λιβαδειά το βράδυ της Κυριακής η αποστολή της ΑΕΚ. Εκατοντάδες οπαδοί περίμεναν το πούλμαν της ομάδας με καπνογόνα στα χέρια. Φώναξαν συνθήματα και προσπάθησαν να τονώσουν το ηθικό των παικτών ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.

Έτοιμος για την αναμέτρηση ενάντια στην ΑΕΚ είναι ο Λεβαδειακός,. Ο Γιασμίνκο Βέλιτς συμπεριέλαβε 20 παίκτες στην αποστολή. Διαβάστε αναλυτικά την αποστολή: Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Μπελμόντ, Τόρο, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Πέτρε, Μουτίνιο, Σκβάρκα, Βινίσιους, Βήχος, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Λιάγκας, Νίκας, Παναγιώτου, Τσάπρας, Τσιριγώτης

Λεβαδειακος – ΑΕΚ Live Streaming: Η ανακοίνωση για το νέο προπονητικό

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε και επίσημα πως θα έχει νέο υπερσύχρονο αθλητικό κέντρο. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης των Βοιωτών.

«Η ομάδα μας εξελίσσεται, προχωράει, μεγαλώνει! Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ήρθε σε συμφωνία με την ΕΠΣ Βοιωτίας για την υπογραφή σύμβασης παραχώρησης των εγκαταστάσεων στον Άγιο Σπυρίδωνα. Όπου θα δημιουργηθεί ένα νέο σύγχρονο αθλητικό κέντρο.

Ο Λεβαδειακός συνεχίζει να κοιτάει στο μέλλον και να κάνει βήματα μπροστά, «μεγαλώνοντας» διαρκώς. Αφού επέστρεψε τη φετινή σεζόν στη φυσική της θέση, η ομάδα μας ετοιμάζεται να μπει το προσεχές διάστημα και σε ένα νέο, σύγχρονο αθλητικό κέντρο. Που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις που επιτάσσει η εποχή.

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός συνήψε συμφωνία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας για την υπογραφή σύμβασης παραχώρησης των εγκαταστάσεων στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα. Εκεί όπου θα δημιουργηθεί το νέο «σπίτι» του συλλόγου. Υψηλών προδιαγραφών, παρέχοντας στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Λεβαδειακού τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Η διοίκηση της ομάδας έχει ήδη ξεκινήσει τα έργα ανακατασκευής των γηπέδων, προκειμένου να τοποθετηθεί φυσικός χλοοτάπητας. Αλλά και τις εργασίες για τις λοιπές εγκαταστάσεις που θα πλαισιώσουν το νέο αθλητικό κέντρο του συλλόγου μας. Αναμορφώνοντας πλήρως τον υπάρχοντα χώρο, με στόχο την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωσή τους».

Λεβαδειακος – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News