Λέτο για την αποχώρηση των οπαδών: "Λυπάμαι..."

Λέτο για την αποχώρηση των οπαδών: "Λυπάμαι..."

Ο Σεμπάστιαν Λέτο δήλωσε πως λυπάται για το γεγονός ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποχώρησαν από το γήπεδο, λόγω της κακής εμφάνισης του τριφυλλιού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

[ads2]

«Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε άσχημα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Χάσαμε 45 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και δώσαμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να προηγηθεί με δύο γκολ διαφορά. Μπορώ να πω ότι στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε το πάθος και η θέληση για νίκη και κατορθώσαμε να φτάσουμε στην ανατροπή. Λυπάμαι για τον κόσμο που ήρθε κι έφυγε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν τους άξιζε αυτό αλλά εμείς συνεχίσαμε να προσπαθούμε για το καλύτερο».
Για το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο: «Ο προπονητής δεν ήταν ικανοποιημένος με την εμφάνισή μας και με το αποτέλεσμα. Μας εξήγησε τα λάθη μας. Μας ζήτησε να βγάλουμε δύναμη και πάθος και να μπορέσουμε να ανατρέψουμε το ματς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News