Το λες και... ΒΟΜΒΑ!

Το λες και... ΒΟΜΒΑ!

Για «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τη Νότιγχαμ Φόρεστ κάνει λόγο η αγγλική Telegraph. Τι λένε για τις δικαστικές εξελίξεις στην Ελλάδα…

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης της «Φόρεστ» με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού σταμάτησαν και προσθέτει πως για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ενδιαφέρεται αμερικανική εταιρεία, που προσφέρει πάνω από 40 εκατ. λίρες.

[ads2]

Επίσης γίνεται αναφορά και στα δικαστικά ζητήματα που έχουν προκύψει για τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη χώρα μας σχετικά με το ποδόσφαιρο, με την UEFA να διεξάγει έρευνα.

«Ύστερα από τέσσερα ταραχώδη χρόνια, ο πρόεδρος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Φαουάζ Αλ Χασαουί ετοιμάζεται να πουλήσει το σύλλογο σε εταιρία από την Αμερική», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα.

Κατόπιν, επισημαίνει: «Ο Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, ήταν σε συζητήσεις για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών τον τελευταίο χρόνο αλλά είναι στο επίκεντρο για χειραγωγημένα παιχνίδια με την έρευνα να είναι σε εξέλιξη από την UEFA. Έχει αρνηθεί τις κατηγορίες αλλά πιστεύεται ότι έχουν δημιουργηθεί σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τη σύνδεσή του με την Φόρεστ λόγω του σκανδάλου που πλήττει το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία δύο χρόνια».

Όσο για τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, το ρεπορτάζ υπογραμμίζει: «Η Φόρεστ έχει σταματήσει τις συζητήσεις με τον Μαρινάκη και πλέον είναι σε προχωρημένες συζητήσεις εταιρία από την Αμερική για πώληση έναντι του ποσού των 40.000.000 λιρών. Ο Αλ Χασαουί ήλπιζε σε συμφωνία 80-20% με τον Μαρινάκη αυτό το καλοκαίρι και ακόμη παραμένει πρόεδρος και μένει να δούμε αν θα εξακολουθήσει να υπάρχει η παρουσία του στο City Ground ή αν θα αφήσει την ομάδα τελείως, αν ολοκληρωθεί η εξαγορά με τους Αμερικανούς».

Πάντως, ο ισχυρός άντρας της δύο φορές πρωταθλήτριας Ευρώπης έγραψε στο Τwitter τα εξής: «Χθες πουλούσαμε στην Ελλάδα, σήμερα στην Αμερική και αύριο στους Κινέζους; Γεγονός: Τα πάμε καλά, οπότε σας παρακαλώ υποστηρίξτε όλοι την ομάδα μας!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News