Λεωφόρος... Βοτανικού!

Κάνουν "φτερά" τα εισιτήρια του ντέρμπι - Πόσα έχουν πουληθεί

Ο Παναθηναϊκός είναι πιο πιθανό από ποτέ να επιστρέψει στην ιστορική του έδρα το επόμενο διάστημα.

«Ειδήσεις» έβγαλε η συνάντηση του νέου προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκη Μαλακατέ με τον μεγαλομέτοχο της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η επιστροφή, σε πρώτη φάση της Κ19 στη Λεωφόρο.

Σκέψεις για επιστροφή στο «Απόστολος Νικολαϊδής» μέχρι να υπάρξει οριστική λύση στο θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό κάνουν στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τη Live Sport, το γεγονός ότι αυτό δεν θα γίνει από το επόμενο πρωτάθλημα έγκειται στο γεγονός ότι λόγω της πανδημίας, ο Παναθηναϊκός θέλει να μείνει στο ΟΑΚΑ, αφού θα έχει τη δυνατότητα να κόβει περισσότερα εισιτήρια, δεδομένου της μείωσης της παρουσίας του κόσμου.

Επιπλέον, η Λεωφόρος χρειάζεται βελτιωτικές αλλαγές και ανακαίνιση ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει ματς της Super League, κάτι που απαιτεί χρόνο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News