Λεωφόρος: Σε άρτια κατάσταση ο χλοοτάπητας - Θερμόφιλο το γήπεδο

Λεωφόρος: Σε άρτια κατάσταση ο χλοοτάπητας - Θερμόφιλο το γήπεδο

Την ώρα που έχει πλέον ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την εναρκτήρια σέντρα του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, οι εξειδικευμένοι επιστημονικοί συνεργάτες της Grassform, της εταιρείας που έχει επιλεγεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League για την αξιολόγηση των αγωνιστικών χώρων, ολοκληρώνουν την αποτίμηση των βελτιωτικών έργων που έχουν αναλάβει οι ίδιες οι ομάδες.

Τα αποτελέσματα, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφική τεκμηρίωση, είναι θετικά και η συστηματική παρακολούθηση των χλοοταπήτων από τη Grassform, με άμεσες παρεμβάσεις από τις ίδιες τις ομάδες, όπου αυτό κριθεί απαραίτητο, θα συντελέσουν στη διατήρησή τους σε καλό επίπεδο, ώστε οι πραγματικοί πρωταγωνιστές, οι ποδοσφαιριστές, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, προσφέροντας θέαμα και συγκινήσεις σε όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης.

Είναι ήδη γνωστό ότι η χρηματοδότηση της αξιολόγησης της κατάστασης και της υπόδειξης βελτιωτικών έργων υλοποιείται από τη Super League, σε συνέχεια της Κοινής Υπουργικής Απόφασης απόδοσης ποσοστού από το στοίχημα, ενώ η εκτέλεση των εργασιών πραγματοποιείται από τις ίδιες τις ομάδες.

Τα θερμόφιλα γήπεδα (Άρης, Γιάννενα, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Βόλος, Ατρόμητος) βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και είναι απαλλαγμένα από ασθένειες, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Γκριμότσης, επιστημονικός υπεύθυνος της Grassform.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News