Λείπει ο βασικός πόιντ γκαρντ κι ο αντι-Παπαγιάννης

Κάτας: Οι δηλώσεις μετά τη συντριβή από τη Ζενίτ

Καλή ήταν η αμυντική προσπάθεια του Παναθηναϊκού στην Πυλαία.

Μην ξεχνάμε ότι αναφερόμαστε σε ένα σύνολο στραπατσαρισμένο ψυχολογικά, άσχημα δομημένο, χτυπημένο από τον κορονοϊό και χωρίς ακόμα να έχει βάλει στην εξίσωση του μια σειρά από παίκτες (Νέντοβιτς, Χεζόνια, Καλαϊτζάκη, Μαντζούκα, Μπρέι) που αλλού θα ήταν βασικότατοι και πρωταγωνιστές.

Ο Οντέτ Κάτας θα προσπαθήσει να χτίσει το δικό του οικοδόμημα τις προσεχείς λίγες εβδομάδες, ώστε να βγει αξιοπρεπώς η σεζόν απέναντι σε σύνολα που υπολείπονται του δικού του σε κλάση, αλλά είναι πιο ορθολογικά χτισμένα.

Λείπει από τον πρωταθλητή ο βασικός πόιντ γκαρντ κι ο αντι-Παπαγιάννης, παιδιά που θα αποτελούσαν “βάση” και θα δημιουργούσαν το πλαίσιο ώστε ο πρωταθλητής να μπορέσει παράλληλα και να κερδίζει αλλά και να ξεδιπλώνει το ταλέντο του σαν ομάδα χαροποιώντας το κοινό του με θέαμα.

Σαφώς ο προπονητής δεν έχει λίγο quality στα χέρια του (πάντα σε σχέση π.χ με τον Αγγέλου και τον Γιατρά), μα αυτό δεν αναιρεί το ότι ο κόουτς πρέπει να ξεκινήσει την αλλαγή φυσιογνωμίας της ομάδας από το αμυντικό κομμάτι το οποίο αποτέλεσε τραυματική εμπειρία στην Ευρωλίγκα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News