Λείπει ο Νέντοβιτς - Οικονομική πολυτέλεια για τον Παναθηναϊκό

Λείπει ο Νέντοβιτς - Οικονομική πολυτέλεια για τον Παναθηναϊκό

Λείπει πολύ ο Νεμάνια Νέντοβιτς στα πλέι-οφ. Αυτή τη στιγμή, γι’ αυτόν τον Παναθηναϊκό, με τα συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα, ο Σέρβος αποτελεί πολυτέλεια για τους «πράσινους».

Σίγουρα η επιλογή του ήταν ρίσκο το καλοκαίρι λόγω των τραυματισμών που έχει βγάλει (κυρίως την τελευταία διετία στην Αρμάνι) αλλά από την άλλη πλευρά πρόκειται για έναν παίκτη από το πάνω ράφι, άκρως ποιοτικό, με παραστάσεις και με ηγετικά χαρακτηριστικά.

Αμφιβάλει κανείς ότι -πάντα με την προϋπόθεση να μην είχε αυτό το ιατρικό παρελθόν- δεν θα μπορούσε να σταθεί και στις ομάδες του Παναθηναϊκού που είχαν υψηλές βλέψεις στην EuroLeague πριν από το πρώτο τζάμπολ της σεζόν;

Ο Νέντοβιτς εκτός του ότι βρίσκεται σε εξαιρετική μπασκετική ηλικία, ανήκει στην κατηγορία των παικτών που «έχουν να αποδείξουν κάτι».

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι η περίπτωσή του θυμίζει λίγο από… Ούκιτς και Ματσιούλις το καλοκαίρι του 2012. Και τότε ο (αποδεκατισμένος) Παναθηναϊκός έψαχνε ποιοτικούς παίκτες που είχαν πράγματα να αποδείξουν και οι οποίοι αναζητούσαν αυτήν την ευκαιρία!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News